Maria Olausson

Så er vi kommet til den anden sidste landsholdsspiller i rækken, som skal med til sit 8. VM – flot.

Navn: Maria Olausson
Klub: Copenhagen Floorball Club
Position: Back

Hvordan ser du at holdet står til VM ?
– Jeg synes holdet ser godt ud. Der er kommet lidt nye og gamle til så der er en god portion af rutine og nogle unge med masser af energi og vilje til at vise hvad de kan. Vi har 3 kæder som har hver deres kendetegn, men fælles er at alle 3 er farlige og kan producere mål. Der er en rigtig god stemning på holdet og alle er indstillet på at arbejde hårdt for hinanden.

Hvordan har forberedelserne været ?
– Ud fra de forudsætninger vi har så har de været gode. Vi har haft 6 nationers turnering og venskabskampe mod Norge, hvilket er super optimalt lige op til et VM. Man kan altid ønske sig flere samlinger men det kræver nok noget bedre økonomi.

Hvem er holdets spøgefugl ?
– Altså…jeg holder mig sjældent tilbage for en kæk kommentar, kan godt lide at få folk til at grine. Men Jakob kan man ALTID grine med…og lidt af (sagt med hjertet).

Hvem er holdets sovetryne ?
– Hmm…formentlig en af de yngre, de er jo stadig under udvikling og kræver meget søvn..haha!

Hvordan står modstanderne i grundspillet, i forhold til jer ?
– Japan ser jeg nok som den letteste modstander, men med det sagt så ved man aldrig hvad de lige pludselig poster i et projekt. De kæmper og løber fra første til sidste sekund. Estland bliver nok en tæt kamp, men forventer vi kan løbe med sejr. Tror vores spillestil ligger meget godt til dem. Norge kender vi rigtig godt. De er igang med en stor udskiftning, hvilket gør at vi spiller mere lige op med dem. Bliver spændende at se hvem som ender med førstepladsen i puljen.

Har du et øgenavn, og hvis ja hvad ?
– O, Olau, Mariah

Har du nogle ritualer før en kamp ?
– Plejer at sidde med lidt musik i ørerne på vej i bussen og så forestiller jeg mig lidt forskellige potentielle scenarier og hvordan jeg skal håndtere dem. Går meget op i ting jeg skal gøre fremfor ting jeg IKKE skal gøre.

Hvad har du pakket i tasken ?
– Partners-spillet, eller rettere har sørget for andre har pakket det. Tøffe (Tanja Mørup) og jeg bruger næsten al fritid på brætspil.

Hvem er dit floorball forbillede ?
– Har ikke et forbillede, men bliver glad når jeg ser nogle af de yngre spillere tage et sats og prøver at spille andetsteds end Danmark. Det gjorde jeg selv i ishockey og det gav så meget til mit spil og personlige udvikling.

Vi ønsker al mulig held og lykke til Maria, med sit 8. VM.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.