Pige floorball turnering øst

For anden sæson i træk, er der blevet afholdt rene storbane pige-rækker i øst. Så man kan da godt sige at pige floorball er i fremgang.

I sæsonen 18/19 deltog 6 hold i U11 flex pige-rækken.

I sæsonen 19/20 blev der så tilbudt 2 rækker, nemlig U11 flex og U13 flex, og her deltog 4 hold i U11 rækken, og 6 hold i U13 rækken.

De hold som spillede U11 flex sidste sæson, rykkede alle op i U13 flex denne sæson.
Så det er mange af de samme klubber som har rene pigehold. Nogle har hold både i U11 og U13 pige flex rækkerne, hvilket bare viser at de har fået godt fat i pigerne. Der er dog også kommet en ny klub på banen i U11 rækken, og det er Helsingør.

To af holdende er sat sammen via holdfællesskaber. Dette er en gode måde at løse udfordringerne på, hvis man ikke har så mange piger i ens egen klub. Det giver samtidig et positivt fællesskab på kryds og tværs af klubberne.

Man kan sige at billedet har vendt sig. For bare for en 4-5 sæsoner siden, var det Hvidovre og Greve i øst, som havde flest piger, men nu er det Rungsted-Hørsholm, Vanløse/Frederiksberg og Benløse som i den grad har fundet den røde tråd. Greve og Hvidovre er da stadig på banen, og mon ikke også at de får rigtig gang i pigerne igen.

Nu bliver det spændende at se hvad næste sæson byder. Bliver der eksempelvis oprettet en U15 pige-række, da nogle af pigerne er blevet ældre, samt kommer der flere nye klubber på banen.

En måde man kan få flere klubber på banen er, hvis man spiller på mindre baner. Det kan eventuelt være i Kleinfeldt regí, hvor man laver nogle stævner.
Her ville det være oplagt hvis det blev spillet i en eventuel U11 række, især nu hvor man ser en del nye klubber deltager med piger i kids-stævnerne.

Det er da ingen hemmelighed at der bliver hjulpet på kryds og tværs af holdene i nogle tilfælde. Er man ikke nok spillere, ja så kan man låne nogle fra modstanderholdet, så kampene kan blive spillet, hvilket er en fin løsning.

Nu må vi se hvad de nye medlems indberetninger ender på, om der er kommet flere piger på banen….

Sæson Pige U11 flex Pige U13 flex
19/20 Benløse. Benløse.
Helsingør. Copenhagen/Greve.
Rungsted-Hørsholm. Hvidovre.
Vanløse/Frederiksberg. Jægerspris.
Rungsted-Hørsholm.
Vanløse/Frederiksberg.
18/19 Benløse.
Copenhagen/Greve.
Hvidovre.
Jægerspris.
Rungsted-Hørsholm.
Vanløse/Frederiksberg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.