Dame kvartfinale, ÅFK – Rødovre 2-3

ÅFK – Rødovre 2-3 (1-0, 0-2, 1-1)

Der var lagt op til et brag af en kamp, i lørdagens første kvartfinalekamp, hvor ÅFK tog imod Rødovre i 1. runde.

Det var hjemmeholdet som kom bedst fra start, og sad godt på kampen. Efter blot 4 min. i 1. periode, bragte Århusianerne sig foran 1-0, der var lige som om at Rødovre ikke helt havde fundet melodien.
Gæsterne fortsatte da også med at kæmpe, og fik holdt ÅFK fra at score. Med 3 min. tilbage af perioden fik Rødovre en udvisning, og ÅFK havde muligheden for at avancere. Gæsterne stod stærkt defensivt, og da ÅFK samtidig ikke fik helt gang i spillet, så klarede gæsterne frisag.

5 min. inde i 2. periode var det så hjemmeholdets tur til at spille i undertal. Her kom ÅFK på overarbejde, de fik stopper bolden mange gange. Men i slutningen af power play’et, lykkedes det Rødovre’s unge Martine Terrida at få bolden ind i ÅFK’s mål, med et flot baghåndsskud.
Blot 2 min. efter var det igen den unge Martine fra Rødovre der var på spil. ÅFK’s defensiv lavede en fejl, hvilket Martine straffer i et kontraløb, og så var kampen vendt og den stod 1-2 til Rødovre.

ÅFK fik muligheden for at komme ovenpå igen i starten af 3. periode, idet gæsterne fik en udvisning. Denne gang ville bolden heller ikke ind i Rødovre målet, det var enten stolpe ud, medmindre at Rødovre’s keeper Camilla Salejärvi tog bolden.
Små 8 min. inde i kampen lavede ÅFK en fejlpasning i forsvaret, hvilket gæsternes Helena Brejnholt opsnappede. Helena løb direkte mod ÅFK’s mål, og så stod den 1-3 til Rødovre.
Hjemmeholdet tog en timeout, hvor de fik rokeret lidt rundt på kæderne. Og blot 20 sek. efter gav dette bonus, idet ÅFK’s Stinne Jørgensen fik reduceret til 2-3.
Med 8 min. tilbage pressede ÅFK på, og da Rødovre fik en udvisning mere, ja så øjnede Århusianerne deres chance. Men igen formåede hjemmeholdet ikke at udnytte overtals situationen, og de skud der kom på mål, tog Rødovre’s keeper sig af.

Rødovre er nu foran 1-0 i kampe mellem de to hold, hvilket betyder at ÅFK skal vinde begge kampe i returopgøret d. 14. og 15., hvis de skal gå videre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.