Dame kvartfinale, Benløse – AaB 2-13

Benløse – AaB 2-13 (0-2, 0-6, 2-5)

Det var et tændt Benløse hold, som skulle møde DK’s nok stærkeste hold fra AaB, og de var fast besluttet på at give gæsterne kamp til stregen, i en velbesøgt Benløse hal.

Hjemmeholdet havde valgt at presse på fra start, hvilket da også gav lidt chancer. AaB derimod skulle lige igang, og man skulle helt hen i midten af perioden, før at AaB fik scoret kampens 1. mål.
Benløse var dog ikke helt uden chancer, blandt andet havde den unge Emma Lodal på blot 12 år, et skud på stolpen.
Perioden slutter med et mål i aller sidste sekund, det var AaB’s Maria Andersen som scorede til 0-2.

Hjemmeholdet fortsatte med at trykke på AaB i 2. periode, i stedet for at pakke sig ned. AaB havde dog skruet op for tempoet, hvilket voldte Benløse store problemer defensivt, og de kom til at hænge lidt.
Gæsterne var det spilstyrende hold, og fik scoret yderligere 6 mål i perioden, men kom hjemmeholdet op i AaB’s ende, ja så var de ikke helt ufarlige.

Benløse satsede alt hvad de havde i de første 10 min. af perioden, hvor missionen var at score et mål. Det var dog AaB som var mest effektive på den front, og fik scoret yderligere 3 mål. Men i det 9. min. lykkedes missionen, og Benløse fik reducerer til 1-11.
Hjemmeholdets to unge keepere havde en stor del i at AaB ikke fik scoret så mange mål, de havde mange flotte redninger, hvilket resulterede i et hæderligt nederlag til Benløse på 2-13.

Benløse’s træner Henrik Sørensen udtaler:
Vi følger med så langt vi kan, men falder lidt ned i perioder, mod et godt Aalborg hold. Vi føler ikke at vi blev kørt over. Tværtimod, for vi viste de mange tilskuere som var mødt op, og Aalborg, at vi er et hold som vil spille med, og ikke kikke på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.