Frederikshavn – Copenhagen 7-5 (ligaherrer)

Frederikshavn fik en perfekt start og efter 7 min af kampen førte de 3-0, og der lignede Copenhagen et hold med busben stadigvæk.

Gæsterne får rebet sejlene og de kommer på 3-3, som er stillingen efter første periode.

Så var kampen åben igen og næste mål var vigtigt. Det blev hjemmeholdet der scorede ved unge Sebastian Nørgaard til 4-3. Målet kom efter 17 min måltørke for Frederikshavn.

Da Copenhagen kort efter fik en udvisning, slog Frederikshavn til og øgede til 5-3, og da Frederikshavn kort efter scorede i undertal til 6-3, så blev to udvisninger meget afgørende til kampen.

I tredie periode fik Copenhagen sat pres på, og Frederikshavn virkede tilfredse med at stå dybt.

Målet til 7-3, var nærmest første chance til Frederikshavn i 3.periode, og så begyndte det at se svært ud, men credit til Copenhagen, de fortsatte og kom på 7-5, men fik ikke scoret mere.

Claus Ejman, Frederikshavn
Vi får en perfekt start på kampen. Meget tilfreds med at være foran 3-0 efter 7 min. Vi spiller som aftalt, og har fuld kontrol. Desværre lukker vi igen modstanderen ind i kampen. Så at der står 3-3 efter 1. periode er ikke tilfredsstillende. 2. periode starter lidt som første. Vi hænger lidt, men får os virkeligt arbejdet godt ind i kampen. 3-0 I anden, og vi føler vi har spillet en god periode. Vi er gode på de vigtige tidspunkter. 3. Periode føler jeg egentlig vi er i ok kontrol. Selvom vi til slut spiller lidt umodent og ikke holder i bolden. Men 3 sindssygt vigtige point idag. Og kæmpe ros til alle spillerne idag. Gode indhop over hele linjen. Og endelig dejligt med nogle dommere der tillader at det rent faktisk er en kontaktsport.

MOM Copenhagen: Magnus Møller Christian Holmsten Andreas Hansson

Frederikshavn – Copenhagen 7-5 (3-3, 3-0, 1-2)
Frederikshavn
Rasmus Larsen 2+0, Jonathan Velgaard 2+0, Sebastian Nørgaard 1+0, Rasmus Bengtsson 1+0, Frederik Nielsen 1+0, Anders Tengnagel 0+1, Jesper Schmidt 0+1
Copenhagen
Magnus Møller 3+0, Kalle Taminen 0+2, Peter Mårtensson 1+0, Christian Holmstee 1+0,, Pontus Kozan 0+1,  Andreas Freden 0+1, Simon Bondo 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.