Midtugens ligakampe kort (damer)

Der blev spillet to kampe i denne uge, begge i øst.

Vanløse – Vallensbæk 3-3 (2-0, 1-2, 0-1).
Ugens første kamp var mellem Vanløse og Vallensbæk, og det blev lidt af en gyser. Tempomæssigt gik det ikke så stærkt, de rutinerede Vallensbæk ben, på de nærmest syv obligatoriske spillere samt keeper, skulle lige i gang. Dette fik et talstærkt Vanløse hold udnyttet, med to scoringer i første periode.
I anden periode formår hjemmeholdet ikke rigtigt at få styr på spillet, og i takt med at Vallensbæk fik bedre fat i deres spil, så kom de til lidt flere chancer. Vanløse øger til 3-0, via en kontra i starten af perioden, men det er nu gæsterne som sætter tempoet. I slutningen af anden periode, får Vallensbæk reduceret til 3-1, og kort efter får Vanløse en udvisning. Det formår Vallensbæk at udnytte i aller sidste sekund, og så stod den 3-2. I tredje periode kæmpede begge hold fra start. De trætte Vallensbæk ben fik udlignet til 3-3, og derefter gik jagten ind på at får det afgørende mål, fra begge hold. Kampen endte 3-3, hvor Vanløse fik gjort brug af sine unge piger, især Asta Lorentzen årg. 04, fik spillet en flot kamp.

Benløse – Copenhagen 0-21 (0-5, 0-7, 0-9).
Hjemmeholdet fra Benløse, var som forventet kommet på en svær opgave, Copenhagen er bare et af østsidens stærkeste hold.
Begge hold have mange spillere med til aftenens kamp, og Benløse, med en del meget unge spillere. Benløse var nu meget godt med i kampens første 15 minutter, hvor det faktisk blev til et par stolpeskud, og tæt på en scoring. Men derefter viste gæsterne fra Copenhagen, hvorfor de er et af østsidens stærkeste hold, og øgede tempoet i anden og tredje periode. Især i tredje periode fungerede Copenhagen’s spil super godt, her var god fart og gode pasninger, og så spillede de med tre angrebskæder. Benløse kæmpede dog flot, hele kampen igennem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.