Sunds – Hvidovre 8-6 (ligaherrer)

When the going gets tough, the tough gets going.

Det udsagn passede på kampen, set med Sunds øjne, for midtjyderne skulle MEGET gerne have alle 3 point i hjemmekampen, hvis de fortsat skulle have muligheder for at nå semifinalerne.

Gæsterne fra Hvidovre kom foran 0-1 på den kombinationen Trolle til Odfelt der var så farlig i Hvidovres seneste kamp mod Benløse, og det efter bare 1,35 min spillet, ikke den start Sunds havde håbet på.

Sunds kløede på og fik udlignet ved formstærke Kristoffer Handgaard, men med blot 32 sekunder af første periode tilbage, scorede ligeså formstærke Rasmus Madsen til 1-2.

Så var Sunds lige langt, og starten af anden periode skulle blive forfærdelig, for efter bare 20 sekunder spillet bliver det 1-3, og så får Sunds en 5 min udvisning, som heldigvis for Sunds kun koster et mål til 1-4. Havde Hvidovre scoret mere, havde det været i den grad opad bakke.

Med stillingen 1-4, og halvejs i kampen fik Hvidovre en udvisning, og den chance greb Sunds med mål i powerplay til 2-4 og mindre end 1½ min senere havde de scoret til 3-4, og så var kampen åben igen.

Den stilling holdt til tredie periode, og med tanke på Hvidovre der scorede tidligt i de to første perioder af kampen, så skulle Sunds ikke lade dem score tidligt.

Det blev en intens periode, hvor halvdelen af 3.periode var spillet inden det forløsende mål kom for Sunds, da de udlignede til 4-4.

Så blev det hektisk, for med syv scorede mål de første 50 min, var der næppe nogen der havde set syv mål blive scoret i de sidste 10 min  af kampen!

Hvidovre fik bragt sig foran igen med 4-5, 32 sekunder efter udligningen, og da Sunds fik en udvisning kort efter, så slog Hvidovre til og scorede til 4-6 i tiden 52,24!

Sunds fik reduceret kort 28 sekunder senere til 5-6 og med små 4 min igen, kom udligningen igen var det formstærke Kristoffer Handgaard med målet, og så var kampen helt åben igen.

Søreme om det ikke var Kristoffer Handgaard der var der igen med 7-6 målet med 1½ min tilbage af kampen og 15 sekunder senere kunne Sunds score til 8-6 og dermed tage en for dem særdeles vigtig kamp!

Herligt mellemspil vi har, Hvidovre slår for et par dage siden topholdet Benløse og må så tabe til nummer fem Sunds.

Surt for Hvidovre, havde de scoret 1-2 flere mål i deres overtal i 5 min, kunne det måske have lukket kampen!

Mathias Nordmann, Sunds

Vi starter kampen med mange personlige fejl og langt fra det tempo vi ved, vi kan levere. Vi starter 2. periode i samme tempo og overholder ikke de aftaler vi laver i pausen. Vi får en 5 minutter udvisning og kommer yderligere bagud. 3. Kæden kommer i spil og kommer med den energi, vi har manglet i de to andre kæder. Den sidste del af 2. Periode finder vi viljen og tempoet frem og kæmper os tilbage i kampen. Viljen forsætter resten af kampen, hvilket var nok til at vinde en intens kamp.

Mom:

Emil Odfelt

Jannik Trolle

Kasper Eriksen

Sunds – Hvidovre 8-6 (1-2, 2-2,5-2)
Sunds
Morten Handgaard 2+2, Kristoffer Handgaard 3+0, Mikkel Skov 0+3, Anders Holm 1+1, Esben Køhler 1+1, Simon Lauridsen 1+0
Hvidovre
Emil Odfelt 2+1, Rasmus Madsen 2+0, Jannik Trolle 1+1, Mathias Thorsen 1+0, Kenneth Danielsen 0+1, Marko Krogsgaard 0+1

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.