Optakt dame kvartfinaler 1. runde.

I den kommende weekend bliver første runde af damernes kvartfinaler spillet.

Vest har haft nogle meget tætte kampe, hvor holdene har måtte kæmpe for pointene, hvorimod topholdene i øst har haft det noget nemmere. Vest har også spillet effektivt spilletid, hvor man i øst har spillet med løbende tid under hele turneringen. Så det bliver spændende at se om øst er oppe i det gear, som det kræver her i slutspillet.

Der bliver spillet bedst ud af tre, og første kamp bliver spillet på det lavest rangerede holds hjemmebane.

Weekendens første kamp er mellem ÅFK og Rødovre.
ÅFK har spillet nogle utrolig tætte kampe, især mod Fr. Blackhawks, og er et hold som er oppe i gear.
Holdet består af nogle dygtige og rutinerede spillere, så som deres anfører Anne Sofie Thaarup, Stinne Jørgensen, den unge Cecilie Crolly, og ikke mindst Kristine og Nanna Møller Sørensen.
Rødovre indtog 2. pladsen i deres sidste kamp mod Hvidovre, lidt overraskende vil nogen måske sikkert mene. Holdet er relativt ungt, og består af en masse dygtige sammensatte spillere, fra forskellige klubber.
Dette bliver et brag af en kamp, hvor ÅFK måske har en lille favoritværdighed.

Den anden kvartfinalekamp er mellem to hold som har mødt hinanden før. Det er Herning Pirates som får besøg af Copenhagen.
Herning er et hold som er kendt for at kæmpe alt hvad de kan, trods deres smalle spillertrup. Især deres anfører Rhandy Nagy, er en spiller man skal holde øje med.
Copenhagen tabte ikke en eneste kamp i grundspillet, de har et stærkt hold, med en masse landsholdsprofiler. Turneringen har måske ikke været så krævende for holdet, da modstanden har været relativt let, så om de er oppe i det tempo det kræver, ja det bliver spændende at se.
Copenhagen er dog storfavorit til at vinde denne kamp.

I den tredje kamp tager Benløse imod AaB.
Benløse fik den sidste slutspilskamp, efter at Hafnia havde trukket sig. Holdet består af en blanding af rutinerede samt helt unge spillere, og de gør det godt.
Gæsterne fra AaB er dog et skræmmende hold. De er ligesom Copenhagen gået igennem grundspillet, og taget 3 point i hver kamp. Holdet er nykåret pokalmestre, og nok DK’s pt. stærkeste damehold.
Der er vist ingen tvivl om, hvem der tager de 3 point i denne kamp, men det bliver lidt af en oplevelse for Benløse’s hold, som skal møde nogle utrolig dygtige spillere fra det nordjydske.

Weekendens sidste kamp er helt åben. Her tager Hvidovre imod Fr. Blackhawks, to hold som har mødt hinanden før.
Hvidovre er et stærkt hold med mange dygtige spillere, heraf er nogle på landsholdet. En af landsholdspillerne er den polske landsholdsanfører Agata Plechan, en spiller som kan løbe solen sort.
Holdet har generelt også haft det lidt lettere i denne sæson, men har set sig slået af Copenhagen og Rødovre.
Fr. Blackhawks består ligeledes af en stor trup, og ligesom Hvidovre, så har de en del unge spillere, men også nogle bund rutinerede landsholdspillere i truppen. Tre af deres rutinerede profiler er Annika Bengtsson, Helle Grønbech og Agata Adamzcak, som er en fornøjelse at se på banen.
Hvidovre har brug for en træner på sidelinien, som ikke også er på banen. Kan de få styr på den del, ja så er kampen helt åben, og bliver helt sikkert et brav af en kamp.
Lørdag d. 7/3-20.
Kl. 15.00, ÅFK – Rødovre.
Søndag d. 8/3-20.
Kl. 13.00, Herning Pirates – Copenhagen.
Kl. 14.00, Benløse – AaB.
Kl. 14.00, Hvidovre – Fr. Blackhawks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.