Benløse – Hvidovre 4-5 (ligaherrer)

Hvidovre havde Kenneth Danielsen retur i truppen efter overstået karantæne, og han var i spillehumør hos et Hvidovrehold hvor Jannik Trolle endnu engang viste hvilken outstanding spiller han er.

Hjemmeholdet Benløse var favoritter, de fører mellemspillet efter senest at have slået rækkens nummer 2 Frederikshavn, og de kom forventet foran med 1-0 på mål efter en fin pasning fra Jesper Roland til Daniel MacCabe.

Hvidovre får udlignet til 1-1 med bare 15 sekunder tilbage af første periode ved Kenneth Danielsen.

Trods blot to mål scoret, så var der masser af afslutninger i en livlig kamp, og så tog Jannik Trolle fat. Først en flot pasning til Emil Odfelt der scorer til 1-2, og to min senere samme opskrift, Jannik Trolle til Emil Odfelt og så førte gæsterne 1-3 halvejs i kampen!

Benløse kløede på i en intens kamp, og Milan Adam scorede på en retur til 2-3 og Mathias Glass udlignede til 3-3, og han får det bare til at se enkelt ud.

Jannik Trolle, ja han fik muligheden på straffe, som blev begået mod ham, og her var backen skarp mod ellers stærke Brixager i målet, og så første Hvidovre 3-4 inden sidste periode.

Mulighederne var der for mål i tredje periode, men først efter 53,17 min kom der mål. Det var Benløse der udlignede ved Simon Møller på et flot mål sat op af Mathias Glass.

Kort efter havde Benløse muligheden på en friløber, og den må Frederik Stiggaard ærge sig over!

For Jannik Trolle var ikke færdig, endnu engang sætter han Emil Odfelt og så stod den 4-5 med bare 1,22 min tilbage af kampen!

Ud røg Emil Brixager i Benløsemålet, men det gav ikke pote, og Hvidovre vandt og satte en tyk streg under deres ambitioner om en DM finalen.

Slutteligt skal det med at det var to gode keeperpræstationer ligeså i kampen hos Emil Brixager hos Benløse og Kasper Eriksen hos Hvidovre.

Hvidovre tog med sejren et KÆMPE skridt mod en semifinale!

Du kan se highlights her

Benløse – Hvidovre 4-5 (1-1, 2-3, 1-1)
Benløse
Mathias Glass 1+1, Milan Adam 1+0, Simon Møller 1+0
Daniel MacCabe 1+0, Daniel Nygaard 0+1, Jesper Roland 0+1
Hvidovre
Jannik Trolle 1+3 , Emil Odfeldt 3+0, Kenneth Danielsen 1+0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.