Dameliga, FF København – Vallensbæk 1-2

FF København – Vallensbæk 1-2 (0-0, 1-1, 0-1).

Der var skruet lidt ned for tempoet, i gårdsdagens kamp mellem FFK og Vanløse. FFK stod lidt længere tilbage på banen fra start, og da Vallensbæk kun havde to udskiftere, så havde de valgt at spare lidt på kræfterne.

1. periode blev ret rodet, og ingen af holdene fik spillet sig til nogle reelle store chancer.

I 2. periode fik begge hold mere styr på spillet, og de kom til flere chancer. Vallensbæk havde en af deres helt nye spillere med, som i starten af perioden fik scoret sit aller første floorball mål, og så stod den 0-1.
10 min. efter udligner FFK’s Anne Nybo, og perioden ender 1-1.

Begge hold fortsatte samme spil i 3. periode, og både FFK og Vallensbæk fik skabt en del flere chancer. Gæsterne blev lidt frustreret over at de ikke kunne omsætte deres chancer til mål, og med 3 min. tilbage af kampen, tog de en timeout. Her valgte at ændre på spillestilen hvilket gav bonus, og de fik scoret til 1-2.

En meget lige kamp som kunne være gået begge veje.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.