Benløse – Frederikshavn 7-4 (ligaherrer)

Havde du været lidt sen til kampstart, så kunne du let have ærget dig hvis du kom 5 min for sent til kampen, for i en noget hæsblæsende start, der stod den 3-1 inden uret havde rundet de første 4 min af kampen!

Blot to min senere havde Benløse brændt et straffe og øget til 4-1!

Gæsterne fra Frederikshavn fik tre udvisninger i den sidste halvdel af perioden, og den sidste kostede mål, da backen Daniel Nygaard scorede til 5-1 med blot et sekund tilbage af første periode.

I anden periode kørte Benløse klogt bolden rundt og Frederikshavn kæmpede for at komme ind i kampen. De fik en god mulighed da Benløse fik en 5 min udvisning. Det blev udnyttet med to mål til stillingen 5-3, og så var næste mål særdeles vigtigt.

Det blev en frederikshavner der lavede de to næste mål, desværre for Frederikshavn var det Simon Møller der scorede for Benløse til 7-3, og den tidligere frederikshavner har nok både smilet og været lidt vemodig samtidig.

Det afgjorde kampen, om end Frederikshavn sent i kampen fik reduceret til 7-4.

Se highlights her

Claus Ejman, Frederikshavn
En kamp som hurtigt skal glemmes. Vi spiller en skrækkelig 1. Periode. Alt hvad vi havde snakket om i oplægget var åbenbart glemt under opvarmningen. Det var forfærdeligt. Vi får rejst os noget i 2. Periode, og vinder 2-0. Vi havde håbet på en lidt bedre start i 3. Men får os ikke rigtigt arbejdet ind i kampen. Desværre for os selv, smider vi det hele i første periode og det blev selvfølgelig ikke den kamp vi havde håbet på. Benløse er gode med bolden, og det er vanskeligt når man skal op og jagte 4 mål.
MOM Benløse: Møller Glass E. Brixager

Frederikshavn – Benløse 7-4 (4-1, 1-2, 2-1)
Benløse
Mathias Glass 2+1, Milan Adam 2+1, Simon Møller 2+0, Jesper Roland 0+2, Daniel Nygaard 1+0, Daniel MacCabe 0+1, Mathias de Fries 0+1, Emil Brixager 0+1
Frederikshavn
Jesper Schmidt 0+3, Nicolai Flyvholm 1+0, Frederik Nielsen 1+0, Rasmus Bengtsson 1+0, Kasper Kajgaard 1+0, Michael Bie 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.