Optakt midtugens ligakampe (damer)

Der bliver spillet to kampe i løbet af ugen, begge kampe er i øst. Og netop i øst er det ikke helt afgjort hvem der går i slutspillet, der er nemlig stadig en spinkel chance for nogle af holdene at gå videre.

Et af de hold som har en teoretisk lille chance for at gå videre, det er Jægerspris. Men her taler vi om en teoretisk chance, for i praksis skal de blandt andet vinde over Copenhagen, i en af deres resterende 3 kampe, og håbe på at Hafnia taber deres 2 sidste kampe. Men med en sejr over Helsingør, er de i hvert fald et skridt i den rigtige retning.
Helsingør er uden deres 1. keeper Caroline Schmidt. Hun er ude med en skade resten af sæsonen, så det er Helsingør’s 2. keeper som skal passe målet.
Kan Jægerspris’s hold, som består af en blanding af unge og rutinerede spillere, stå imod de mere rutinerede damer fra Helsingør, ja det finder vi ud af i morgen mandag.

Den anden kamp er mellem Vallensbæk og Sydsjælland.
Det er to hold som kan være lidt udfordret på antallet af spillere til kampene, og især Sydsjælland er afhængig af at deres faste keeper er med.
Vallensbæk er der i mod mere vant til at være få spillere, og trods det at de kun har to udskiftere, så klarer de sig generelt godt.
Absolut en spændende kamp mellem to lige hold, som begge kæmper fra start til slut.

Øst.
Mandag d. 17/2.
Kl. 20.00, Jægerspris – Helsingør.
Onsdag d. 19/2.
Kl. 18.30, Vallensbæk – Sydsjælland.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.