Optakt weekendens dame ligakampe vest

De hold som har kvalificeret sig til slutspillet i øst og vest, er næsten på plads, men der kan dog stadig nå at ske lidt ændringer.

I vest er der for eksempel stadig liv i kampen om 2. pladsen, mellem Fr. Blackhawks og ÅFK. Der er 3 points forskel mellem de to hold, som begge har to kampe tilbage, dog er Blackhawks’s program en anelse lettere end ÅFK’s.

Den første kamp i vest er mellem Herning Pirates og Fr. Blackhawks. Dette er nok Frederikshavnernes sværeste kamp, af de to resterende kampe de har tilbage. Godt nok er hjemmeholdet fra Herning et stykke bag top 3, men man skal absolut ikke undervurdere det evigt kæmpende hold. Også selvom at de er under to kæder, for de kæmper fra start til slut.
Blackhawks er dog en klasse bedre end Pirates, de har mange dygtige spillere, og har favorit værdigheden til at vinde denne kamp.

Den anden kamp i vest er mellem AaB og ÅFK. Skal Århusianerne op på 2. pladsen, ja så skal denne kamp vindes. AaB har dog været suveræne i denne sæson, de har ikke tabt en eneste kamp, så det bliver ikke nemt for ÅFK.
ÅFK skal spille deres aller bedste, hvis de skal tage point fra AaB, og ser man på resultaterne i deres tre første opgør, ja så skal ÅFK vist finde noget ekstraordinært frem. Men måske sejren over Blackhawks i deres sidste kamp, har givet ÅFK en masse selvtillid og gå på mod…..

Vest.
Lørdag d. 22/2–20
Kl. 12.00, Herning Pirates – Fr. Blackhawks.
Kl. 14.00, AaB – ÅFK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.