Optakt weekenden dame ligakampe øst

I øst kan der også nå at ske ændringer for slutspillet, blandt andet omkring 2. pladsen. Og så skal Hafnia vinde en af sine to resterende kampe, hvis de ikke skal ryge ud af top 4.

Den første kamp i øst er næsten mellem top og bund. Lyngby som ligger sidst i tabellen, har mistet deres keeper samt en af deres markspillere til netop Rødovre. Dette har slået Lyngby lidt tilbage, dog kæmper holdet ufortrødent videre.
Rødovre er storfavorit til at vinde denne kamp, og da de er i kamp om 2. pladsen med Hvidovre, ja så er der ikke plads til store overraskelser. Meeen mon ikke Lyngby vil kæmpe til det sidste.

Den anden kamp i øst er mellem Jægerspris og Copenhagen. Her har hjemmeholdet en teoretisk chance for at komme i slutspillet, men det kræver at de vinder over topholdet fra Copenhagen. Det tror jeg dog ikke kommer til at ske, selv om at Copenhagen måske er gået lidt ned i niveau i forhold til turneringsstarten. Copenhagen skal køre denne kamp hjem, en kamp som bliver lærerig for Jægerspris’s unge spillere.

Weekendens sidste kamp kan også have betydning for den sidste slutspilsplads i øst. Hvis Benløse vinder deres to sidste kampe, og Hafnia taber deres to sidste, ja så rykker Benløse op. Og netop denne kamp er mellem de to hold Hafnia og Benløse. Mon ikke begge hold spiller deres chance for at gå i slutspillet, så det kan godt gå hen og blive en ret tæt affære.

Øst.
Lørdag d. 22/2-20
Kl. 13.00, Rødovre – Lyngby.
Kl. 16.00, Jægerspris – Copenhagen.
Søndag d. 23/2-20
Kl. 10.30, Hafnia – Benløse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.