Dameliga, Jægerspris – Helsingør 2-1

I mandags var Helsingør’s damer taget en tur til Jægerspris, i midtugens første kamp.

5E858095-3935-48AB-9A31-080BE69E24E0

Jægerspris – Helsingør 2-1 (0-0, 0-0, 2-1).

Det var to hold som sjovt nok havde valgt samme taktik. Dette resulterede i en ret kedelig ofensiv affære, i kampens to første perioder. Begge perioder bar præg af en lang forsvarsduel, hvor de to hold stod lavt, og forsøgte at finde diverse åbninger.

Efter to perioder med meget få reelle chancer til de to hold, kom der endelig hul på bylden i 3. periode. Det var hjemmeholdets unge Rebecca Rasmussen, som fik sat et velplaceret skud ind bag Helsingør’s reserve keeper.

Gæsterne kom efterfølgende lidt længere frem på banen, hvilket resulterede i en udligning, og så stod den 1-1.

Begge hold satte en slutspurt ind, og det så ud til at de to hold skulle dele point. Men med blot 10 sec. tilbage, fik Jægerspris’s Malene Dolling sendt en løs bold mod gæsternes mål, den snød Helsingør’s keeper, og Jægerspris vinder kampen 2-1. En lidt bitter skæbne for gæsterne, da en pointdelingen havde været mere fair.

85B40359-393D-4676-8CC9-37062EFDF42E

Aldersmæssigt var der stor forskel på de to hold. Jægerspris havde igen mange unge spillere, mod det mere rutinerede Helsingør hold, og især Jægerspris’s rutinerede anføre Maria Mathiessen, var god til at lukke ned for Helsingør’s offensive spil, og var generelt omdrejningspunktet for det unge hjemmehold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.