Ny damestruktur for 20/21 i øst.

Floorball Danmark har løftet sløret for en ny damestruktur i øst, for sæsonen 20/21.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det at finde en struktur i damerækkerne som tilfredsstiller alle, det er ikke nemt. Her er spredningen både niveau og motiv mæssigt meget stor. Nogle hold vil spille mange kampe pr. mdr., mens andre lidt færre. Og da nederlagene mod topholdene kan blive lidt store, ja så er lysten til at spille de kampe ikke stor.

Lavede man en tradionelt række opdeling, med en liga, 1. og 2. division, så ville man have en liga bestående af 3 hold, og en stor 1. division, da der er en stor mellemgruppe som ville vælge netop den række.

I denne sæson 19/20, har man lavet et grundspil, hvor alle møder hinanden en gang. Desværre betyder det at de resterende 10 hold som ikke går i slutspillet, ja deres sæson slutter allerede slut februar. Her har FD lyttet til de klubber, hvis sæson stopper tidligt, og har forlænget deres sæson i den nye struktur 20/21, ved at lave et 1. divisions spil i stævneform.

Det er ikke en nem mission FD er på, på dette område. Og der kommer da også til at gå lidt tid, før at det store pige arbejde ude i klubberne, giver pote på senior niveau, så hatten af for deres arbejde.

Du kan læse strukturen her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.