Dameliga, Fr. Blackhawks – ÅFK 3-6

Weekendens anden kamp blev ligeledes spillet i vest.

Fr. Blackhawks – ÅFK 3-6 (0-3, 2-2, 1-1).

Blackhawks og ÅFK har haft nogle utrolig tætte kampe, hvor Frederikshavnerne har trukket det længste strå. Men den 4. og sidste grundspilskamp mellem de to hold, blev lykkens gang for Århusianerne.

Blackhawks var uden et par af deres profiler, så det var et mindre nervøst Frederikshavnerhold der trådte på banen. Århusianerne der i mod, var rigtigt godt kørende fra start, og der skulle da også blot gå små 3 min., før den rutinerede Stinne Jørgensen bragte ÅFK foran 0-1.

ÅFK var rigtig gode til at straffe Blackhawks fejl, og efter først et mål sat ind i det 7. min., lukker Cecilie Crolly 1. periode, med en 0-3 føring til ÅFK.

I 2. periode kom hjemmeholdet bedst fra start, her fandt den rutinerede Helle Grønbech vej til ÅFK’s mål, og fik reduceret til 1-3. Meeen Århusianerne sad dog stadig godt på kampen, selv om at Frederikshavnerne kom mere ind i kampen.

ÅFK kom yderligere foran 1-4, og da de efterfølgende fik en udvisning, havde Blackhawks muligheden for at komme ind i kampen igen. Frederikshavnerne formåede dog ikke at udnytte overtalssituation, og fortsatte med at lave nogle fejl, som ÅFK var dygtige til at straffe.

Blackhawks var dog ikke uden chancer, de havde nogle rigtig gode spilvendinger, men fik ikke omsat dem til mål. Men i slutningen af perioden fik begge hold scoret et mål hver, og så stod den 2-5.

Begge hold fortsatte med at kæmpe i 3. periode, hvilket resulterede i et mål til hvert hold, til kampens resultat 3-6.

Frederikshavn og ÅFK mangler begge at spille to kampe i grundspillet.

FF17345A-5BED-4FCE-A64F-4676CA03705D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.