Optakt weekendens ligakampe (damer)

I denne weekenden bliver der blot spillet to kampe, begge i vest.

Weekendens første kamp er mellem Herning Pirates og Ålborg Flyers.
De 4 vest hold som er gået videre til slutspillet, er på plads, så denne kamp får ingen indvirkning på dette. Men det betyder ikke at der ikke er noget at spille om, for begge hold vil helt sikkert gerne slutte godt af.
Herning har ikke spillet kamp i lang tid, så de er sikkert godt sultne for at spille igen. Og da de er det sidste hold i vest som er gået i slutspillet, så vil de nok gerne op i gear, så de er klar.
Flyers har spillet nogle ret gode kampe på det sidste, blandt andet mod Herning. Og selv om at de ikke er gået videre til slutspillet, ja så er dette deres sidste ligakamp i denne sæson, og da de stadig har point tilgode i turneringen, gætter jeg på at de vil give Pirates kamp til stregen.

Århusianerne har stadig ikke vundet over Blackhawks i denne sæson. Kampene har været utrolig tætte, med masser af tempo, fysik og flot spil.
Godt nok har denne kamp heller ingen indvirkning på placeringerne i slutspillet. Men mit bud er, at ÅFK rigtig gerne vil vinde over Frederikshavnerne, og vise at de godt kan slå dem. Så mon ikke det bliver en mindst lige så spændende en kamp som de foregående, hvor der bliver gået til stålet.

Vest.
Lørdag d. 15/2.
Kl. 12.00, Herning Pirates – Ålborg Flyers.
Kl. 13.30, Fr. Blackhawks – ÅFK.

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.