Copenhagen – Hvidovre 4-5 sv (ligaherrer)

Der var særdeles godt fyldt op på tilskuerpladserne da de to naboer spillede mod hinanden, og det kunne være en ide med flere ligakampe på hverdage, i hvert fald når det to hold fra øst eller vest der mødes.

Nu var der også særdeles vigtige point på spil, for vinderen ville stå særdeles godt i forhold til at komme i semifinalen.

Ingen af de to hold fik rigtig grebet om kampen, men det blev opvejet af en intens og tæt fight, hvor Hvidovre trak meget store veksler på de to backer Marko Krogsgaard og Jannik Trolle igennem hele kampen.

Men også en kamp hvor to gode keepere viste niveau og hvor Mike Trolle holdt Hvidovre inde i kampen, for Copenhagen havde mulighederne.

Stillingen var 1-1 efter første periode og med lidt mere skarphed, havde Copenhagen ført 3-1, og så havde Hvidovre været presset.

Anfører for Hvidovre Emil Oldfeldt sled og slæbte for at binde holdet sammen offensivt og defensivt, og han blev særdeles vigtig senere i kampen for Hvidovre.

I en tæt anden periode scorede han til 1-2, og mens uret tikkede afsted lignede Copenhagen et hold der ikke kunne score, trods muligheder, men med 22 sekunder tilbage af perioden, scorede Magnus Møller et flot mål til 2-2, det gav boost i Copenhagenlejren.

Nu var det en helt åben 3.periode, men men, Emil Odfeldt altså, vinder faceoff, fortsætte mod mål tæt markeret og laver et flot mål med baghånden, og bare 5 sekunder spillet.

Ikke den start Copenhagen havde drømt om, Hvidovre begyndte dog at se trætte ud, og imponerende at Jannik Trolle og Marko Krogsgaard fortsat havde speed i fødderne, ja og egentlig utroligt at Jannik Trolle var på banen stadigvæk, for han røg en tur i gulvet i anden periode, og faktisk endte det med en brækket næste. Tsi Na Pah ville være hans indianske navn (brækket næse).

Pontus Kozan er den store motor hos Copenhagen, han sætter tempo og har knivskarpe pasninger og overblik som få, så naturligt at han blev sat til at tage det meget vigtige straffe med 6½ min igen af kampen, den satte han og så stod den 3-3, og Copenhagen lignede holdet med overskud, for Hvidovre var trætte.

Kort efter scorede Kozan igen da Copenhagen havde powerplay, og 4-3 med 3½ min igen, det lugtede af en sejr.

Hvidovre ville gerne men fik ikke den store mulighed, før sølle 8 sekunder før tid, hvor Jannik Trolle i endnu et energiraseri fik arbejdet sig frem til en mulighed for skud, men i stedet for afslutningen, sendte han den på tværs, hvor Emil Odfeldt igen igen var der.

Det var så snert på for Copenhagen, sølle 8 sekunder og tre point på kontoen, sport er bare herligt og grumt!

I overtiden, ja der blev det Emil Odfeldt som matchwinner, og dermed sikrede han 2 vigtige point til Hvidovre mens Copenhagen får 1.

I de sidste 5½ af den ordinære kamp og i overtidens 5½ min, der skifter Marko Krogsgaard og Jannik Trolle blot samlet set en gang. Dermed spillede Hvidovre med blot to backer i den afgørende fase.

Det siger noget om de to herrers niveau, omend Krogsgaard var lidt i gavehumør i går (sjældent det sker), men også at Hvidovre er meget afhænge af nogle vigtige spillere. Det lykkedes igår.

Copenhagen, de har så mange unge gode spillere der er på vej, de skal være skuffede, men Copenhagen bliver bare bedre og bedre.

Slutteligt, der var ikke så få brødrepar på banen igår, Holmsteen, Trolle og Grønborg

Copenhagen – Hvidovre 4-5 sv (1-1, 1-1, 2-2, 0-1)
Copenhagen
Pontus Kozan 2+0, Victor Holmsteen 1+0, Magnus Møller 1+0, Martin Grønborg 0+1, Andreas Hansson 0+1
Hvidovre
Emil Odfeldt 4+0, Rasmus Madsen 1+2, Jannik Trolle 0+3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.