Weekendens ligakampe kort (damer)

Der blev spillet 7 dame ligakampe i denne weekend, 2 i vest og 5 i øst.

Herning Pirates – AaB 0-9 (0-4, 0-1, 0-4).
Det blev som forventet ikke en nem opgave for hjemmeholdet fra Herning. AaB er bare et stærkt hold, som alle har det svært mod.
Det betød dog ikke at Herning ikke kom til chancer. Men med nok DK’s stærkeste keeper i AaB målet, i form af Sara Lund, ja så blev de ikke omsat til mål.
I 2. periode kom Herning mere ind i kampen, de fik lukket godt af defensivt, og takket være en stærk Elisabeth Torp i Hernings mål, ja så fik de holdt AaB’s scoringer på blot en enkelt.
Der var ingen tvivl om hvem af de to hold der var bedst, men Hernings træner Kaj Jensen, havde da gerne set at der var gået et mål eller to ind hos gæsterne.
Alt i alt en god og fair spillet kamp, godt styret af de to dommere.

ÅFK – Fr. Blackhawks 0-2 (0-1, 0-0, 0-1).
Der var lagt op til et brag af en kamp, mellem to utrolig tætte hold. Og med et Blackhawks hold, der havde lidt afbud til dagens kamp, ja så kunne ÅFK se sit snit til at få skovlen under rivalen fra Nordjylland.
Det skulle vise sig ikke at være en af Blackhawks fineste kampe, de ville gå langt for blot det ene point, og ende højere end Århusianerne.
ÅFK var spilstyrende under det meste af kampen, men havde svært ved at åbne Frederikshavnerenes forsvar. Selv i en 5-3 situation lykkedes det ikke for hjemmeholdet, hvilket en stærkt siddende keeper Stine Moselund, sørgede for at forpurre.
Blackhawks Annika Bengtsson stod for begge af gæsternes mål, sat ind via to spilvendinger, men også Tascha Fuglsang spillede en stor kamp.
Igen en meget tæt affære mellem de to hold, hvilket helt sikkert kommer dem tilgode i slutspillet.

Benløse – Vanløse 7-5 (2-2, 3-0, 2-3).
Vanløse kom bedst fra start i fredagens sene kamp, hvor de var uden deres træner, og med en lille trup i Benløse.
Vanløse viste hvor farlige de var, blandt andet med flere stolpeskud, men Benløse’s trup var tålmodige, og kunne gå til pausen med uafgjort.
Om man kan sige at Vanløse har nogle udfordringer i deres 2. perioder, det ved jeg ikke, men igen taber de moment, og i takt med at Benløse’s unge anføre Sofie Sørensen træder i karakter, ja så får hun scoret 3 mål, og Vanløse er bagud.
I 3. periode finder Vanløse igen takten, og med blandt andet 2 mål af Signe Mortensen, så vinder de perioden 2-3. Benløse havde dog lukket kampen inden, og kunne indkassere 3 point mere på kontoen.

Copenhagen – Rødovre 9-2 (2-1, 3-0, 4-1).
Der var dømt topkamp i Gl. Valbyhal, mellem nr. 1 fra Copenhagen, og nr. 3 fra Rødovre.
Rødovre startede kampen i et meget højt gear, hvilket kommer lidt bag på hjemmeholdet, og efter lidt over 3 minutter, kommer gæsterne overraskende foran 0-1.
Efterfølgende vågnede Copenhagen op, og vinder perioden 2-1.
I 2. periode viste Copenhagen hvorfor de er et af øst sidens stærkeste hold, de sad godt på kampen, dog afbrudt af nogle friløbere af Rødovre, som voldte hjemmeholdet lidt problemer.
Rødovre ændrede lidt på kæderne i 3. periode, og gik på 3 kæder.
Trods lidt indianerhockey, hvor Rødovre bed godt fra sig, ja så havde hjemmeholdet godt styr på kampen, og de kunne trække sig sejrsrige derfra, stadig som rækkens 1’er.

Hafnia – Rungsted-Hørsholm 3-0 (2-0, 1-0, 0-0).
Hvis Hafnia skulle være helt sikre på en slutspilsplads, ja så skulle denne kamp vindes.
Hjemmeholdet havde da også overtaget i det meste af kampen, men havde ikke succes med at score på deres chancer. Det lykkedes dog for Hafnia’s Mia Karlsson, at score kampens første mål, og i 1. periodes sidste minutter, var det den unge Malou Foland som øgede til 2-0.
Det var mest en kamp på fysik, end den var på teknisk, og i den sidste del af 2. periode, fik Rungsted-Hørsholm kampens første udvisning. Dette udnyttede hjemmeholdet til endnu en scoring, og så stod den 3-0.
Hjemmeholdets forsvar og keepere havde en god dag, hvor de fik lukket godt ned for Rungsted-Hørsholm, og sikrede sig derved 3 point.
Med den sejr burde slutspilspladsen nu være helt sikker for Hafnia.

Sydsjælland – Helsingør 2-2 (1-1, 1-0, 0-1).
Det blev som forventet en tæt kamp, mellem to meget lige hold, i en velbesøgt Iselingehal.
Begge hold ville gerne frem på banen, så der var skruet godt op for tempoet. Det resulterede da også i en del pæne chancer til begge hold, hvor stolperne også blev flittigt brugt.
Kampen var helt åben, og kunne sagtens have gået begge veje, så uafgjort var absolut et fair resultat.
Helsingør havde kombineret kampen med en ryste-sammen-weekend i sommerhus. Så at de indkasserede 1 point i kampen, var i følge Helsingør’s træner Tobias Jørgensen, et fint punktum på weekenden.

Greve – Lyngby 6-1 (1-0, 2-0, 3-1).
Weekendens sidste kamp blev spillet I Greve, hvor hjemmeholdet fik besøg af Lyngby. Det var to hold i den nederste del af rækken, Lyngby som havde sit første point tilgode, og Greve som lå lige over.
Greve pressede på fra start, men havde utrolig svært ved at få bolden ind i Lyngby’s mål. Det var først i det sidste minut af 1. periode, at det lykkedes for hjemmeholdet at score.
2. og 3. periode fortsatte hvor 1. periode slap, men Greve havde dog stadig ikke nemt ved at få omsat chancer til mål. Det sørge det stærke Lyngby forsvar for at besværliggøre, og sammen med holdets nye keeper, ja så fik de lukket godt af.
Omvendt så var Lyngby absolut ikke uden chancer, de havde mange gode kontraløb, hvilket de flot fik udnyttet i midten af 3. periode, til en 5-1 reducering.
Kampen endte 6-1 til Greve, som fik lidt luft fra bunden, mod et stærkt kæmpende Lyngby hold, der med blot 2 udskiftere kæmpede bravt til sidste fløjt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.