Optakt weekendens ligakampe (damer)

Jeg har tilladt mig at tage fredagens kamp med denne gang, så vi er oppe på 2 lørdagskampe i vest, og 5 kampe over hele weekenden i øst.

Vest.
Herning skal op mod overmagten fra AaB, en kamp hvor AaB er klart storfavorit.
AaB har et mega stærk hold, hvor især 1. kæden er skræmmende, men 2. kæden skal man dog absolut heller ikke kimse af.
Herning startede ellers året med en stor trup, men kom så efterfølgende hurtigt ned på sin vanlige 7 spillere plus keeper.
Herning er kendt for at bide fra sig, men om det er nok til at holde det stærke AaB hold, fra at løbe med en storsejr, ja det finder vi ud af på lørdag, men de kommer helt sikkert på overarbejde.

Den næste kamp i vest er mellem ÅFK og Fr. Blackhawks.
Der er i den grad lagt op til nogle tætte kampe, når de to hold møder hinanden. De to foregående opgør i denne sæson, er blot vundet med et enkelt mål, begge gange af Blackhawks.
Det bliver spændende at se om det vender for Århusianer denne gang, eller om Frederikshavnerne igen tager de 3 point med sig hjem, for tredje gang.
Der er i hvert fald lagt op til et brag af en kamp mellem to stærke hold, der begge har en masse dygtige spiller i truppen.

Øst.
Fredag aften spilles den første kamp, her tager Benløse imod Vanløse.
Begge hold ligger lige i midten af tabellen, dog med Vanløse på 2 point mere.
Vanløse kæmper en kamp for tiden, med at kunne holde på en komfortabel føring til slutfløjt, idet de nu i to kampe i streg, har smidt en føring over styr.
Vanløse har meget at bevise over for sig selv, og resten af rækken. Så om det lykkedes mod Benløse’s trup, som består af en god blandning af unge og rutinerede spiller, ja det ved vi fredag.

Lørdag er der topkamp i Gl. Valbyhal, hvor Copenhagen får besøg af Rødovre.
Rødovre har fået en meget stor og bred trup, og de er et super stærkt top 3 hold. Skal Rødovre have en chance mod Copenhagen, ja så skal skal de nok håbe på at Copenhagen igen ikke stiller med stærkeste hold. For stiller Copenhagen med alle profilerne, ja så får Rødovre’s damer meget at se til.
Det bliver spændende at se hvad Rødovre’s træner Niels Pedersen finder af modspil, til nok øst rækkens stærkeste hold.

Skal Hafnia være 110 % sikker på den sidste slutspilsplads, ja så skal alle kampe vindes. Og denne kamp hjemme mod Rungsted-Hørsholm er ikke en undtagelse.
Hafnia består af en masse rutinerede spillere, hvor i mod Rungsted-Hørsholm kan være en god blanding af unge samt rutinerede spillere. De unge spillere gør det rigtigt fornuftigt, men om det er nok mod Hafnia bliver spændende.
Vallensbæk og Jægerspris puster i hvert fald Hafnia i nakken, og Hafnia har ikke råd til nederlag i de her kampe.

Sydsjælland tager i mod Helsingør søndag, det er rækkens nr. 9 mod nr. 13. Godt nok er der lidt luft mellem de to hold, men point mæssigt, ja så er forskellen ikke så stor.
Begge hold kæmper godt for hinanden, den store forskel er måske nok Sydsjællands keeper Sabrina Haugsted, som gør stor en forskel.
Dette er absolut en kamp som kan gå begge veje, alt efter hvad de to hold stiller med, og mon ikke at Helsingør vil gøre alt for at komme væk fra bunden.

Weekendens sidste kamp er en bundkampmellem Greve og Lyngby.
Greve gør det rigtig godt mod top holdende, men har det svært mod mange af de andre hold. Sidst spillede Greve dog uafgjort mod Vanløse, efter 3 meget svære kampe mod topholdene.
Lyngby har stadig en sejr tilgode, de kæmper alt hvad de kan, og med det de har. Og de gør det faktisk rigtigt godt, men mangler lige det sidste.
Dette er en kamp mellem to hold, som gerne vil væk fra bunden, så mon ikke der bliver kæmpet godt på banen.

Vest.
Lørdag d. 25/1.
Kl. 12.00, Herning Pirates – AaB.
Kl. 14.30, ÅFK – Fr. Blackhawks.

Øst.
Fredag d. 24/1.
Kl. 18.30, Benløse – Vanløse.
Lørdag d. 25/1.
Kl. 14.00, Copenhagen – Rødovre.
Kl. 16.00, Hafnia – Rungsted-Hørsholm.
Søndag d. 26/1.
Kl. 12.30, Sydsjælland – Helsingør.
Kl. 17.00, Greve – Lyngby.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.