Store ændringer i forbundet

Siden den nye bestyrelse tog over for snart to år siden, der har den stået på en vigtig opgave, nemlig at genoprette økonomien, efter at  den overtog en gæld på godt 1 million kroner.

Det har været en barsk omgang med afskedigelser og øget betaling fra klubberne til forbundet.

Nu er gælden betalt ud på 18 måneder (godt arbejde).

Det er klubberne som er forbundet, så det er dem der i sidste endte skal betale, når en bestyrelse løber ind i et stort underskud.

De store ændringer er ikke forbi, for den tilbagevendte generalsekretær som den nye bestyrelse havde ansat, ja han valgte at sige op og søge nye udfordringer efter at have lavet et turnaround.

Så det var den første store udfordring, og her kom en lille overraskelse, at formanden søgte jobbet.

Da han nok er den der er mest inde i sagerne, da han i forvejen har lagt 20+ timer om ugen i driften, ja så er han det oplagte valg!

Det betyder at forbundet skal have en ny formand, eller rettere Finn Lystrup bliver konstitueret formand frem til årsmødet.

Rent administrationsmæssigt, ja så har bestyrelsen truffet valget at outsource turneringen til idrættens kompetence center der hører under DIF.

Så den opgave bliver taget fra administrationen, hvilket betyder at Steffen Aagaard der har været ansat i 20+ år i forbundet stopper.

Han har været en tro og loyal ansat igennem de mange år, og havde faktisk rollen som generalsekretær, da han tog over i foråret 2009 efter en fyret generalsekretær. Siden var det tilbage til turneringen, som han med sikker hånd har styret.

Årsagen til ændringen er ønsket fra bestyrelsen om at have et vækstsekretariat mere end et driftsekretariat.

One comment

  1. For mig kom det som en bombe, at man afskediger Steffen Aagaard som turneringsansvarlig. Steffen har, om nogen, været den person som man kunne indhente oplysninger hos. Altid “inde i sagerne” og villig til at hjælpe os “stakkels” turneringsansvarlige i klubberne med forslag og gode råd.

    Hvordan løser man den opgave i fremtiden.? Og fremtiden er vel i dag.? Hvem skal man rette henvendelse til på kontoret, når man skal flytte kampe o. lign.? Et eller andet “kompetancecenter” i DIF kan vel ikke pr. omgående hjælpe der.? Hvornår bliver der meldt nogen ud om dette.? Som turneringsansvarlig for en klub med 13.! turneringshold er det piske nødvendigt, at have nogle kontakter, man kan bruge.!

    Jeg vil endnu engang beklage Steffen Aagaards fratræden. Den gjorde ondt.

    /Aage Gøgsig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.