Midtugens ligakampe kort (damer)

Der blev spillet en hel del kampe i løbet af ugen, både i øst og i vest.

Vest.
Herning Pirates – ÅFK 5-7 (0-1, 1-4, 4-2).

Det var et tændt Herning hold, der med en del flere spillere end normalt, tog imod ÅFK.
Og der var lagt op til en tæt kamp, hvor hjemmeholdet pressede på fra start. Det var dog gæsterne fra Århus som hurtigt kom foran 0-1.
Trods to power play, et til hvert hold, ja så blev der blandt andet grundet en super dygtig keeper i Århus målet, ikke scoret flere mål i den periode.
I starten af 2. periode får Pirates udlignet til 1-1, men det fik gæsterne hurtigt lavet om på. ÅFK fik scoret 3 relativt hurtige mål efterfølgende, og med et mål mere, ja så var ÅFK foran 1-5.
Herning fik ellers tilkendt et straffe i 2. periode, men fik ikke udnyttet det.
I 3. periode øgede ÅFK med endnu et mål, men så steppede Herning op, og de fik scoret hele 4 mål, til kampens resultat 5-7.

AaB – Aalborg Flyers 15-2 (4-1, 7-0, 4-1).
Det var et talstærkt Flyers hold, som havde taget den korte tur til naboerne fra AaB.
Pokalmestrerene viste sig som før, at være en stor mundfuld for Flyers, blandt andet Michell Knøsen som er kommet tilbage på banen efter nytår, var i hopla.
Trods det at AaB sad på spillet under hele kampen, så hang Flyers damer ikke med hovederne, og de fik da også indkasseret to mål af Jenna Vaajakari.
AaB er et skræmmende stærkt hold, med et hav af dygtige spillere, og som alle hold har det svært mod, så Flyers var da også godt tilfredse med 1. og 2. periode, hvor de holdte AaB nede på 4 mål, samt fik scoret.

Øst.
Hvidovre – Benløse 15-1 (7-0, 3-1, 5-0).

Hvidovre pressede godt på fra første fløjt, og trods god fight af Benløse’s piger, ja så stod der 7-0 på måltavlen i 1. periode, hvor blandt andet Hvidovre’s Eva Knudsen var i sit es
2. periode blev mere lige, hvor Hvidovre fik lukket gæsterne fra Benløse lidt mere ind i kampen, og havde svært ved at omsætte deres chancer til mål, hvilket den unge Benløse keeper Jeannie Mønsted, i den grad var med til at besværliggøre.
Benløse holdte Hvidovre nede på kun 3 scoringer i 2. periode, og fik samtidig reduceret til 9-1.
I 3. periode fortsatte Hvidovre som de slap i 1. periode, men Benløse havde absolut ikke givet op, og fik presset på i kampens slutning.

Greve – Rødovre 0-6 (0-3, 0-2, 0-1).
Topholdet fra Rødovre var mødt talstærkt op, mod bundholdet fra Greve.
Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor Greve pressede på. Men det var gæsterne som var mest effektive, de var gode til at spille bolden rundt, samt at udnytte hullerne i Greve’s opstilling.
Gæsterne vinder perioden 0-3, men Greve var da ikke helt uden chancer.
Hjemmeholdet trak sig lidt længere tilbage som kampen skred frem, hvilket minimerede et velspillende Rødovre hold i at score, og kampen ender 0-6 til gæsterne, som nu trækker fra i top 3.

Vallensbæk – Copenhagen 2-13 (0-4, 0-4, 2-5).
Hjemmeholdet fra Vallensbæk, var oppe imod overmagten fra Copenhagen. Hjemmeholdet bestod af 7 markspillere, og valgte derfor at spille 2-2-1 i dagens kamp, noget de ikke har spillet i en del år.
Omvendt så var gæsterne uden en del af deres profiler igen, men da de har en god bred trup, ja så er de bare stærke.
Vallensbæk stod generelt meget defensivt på banen, og levede på kontra mulighederne, og selv om at Copenhagen ikke rigtigt kom ind i kampen, ja så var gæsterne komfortabelt foran 0-9 i starten af 3. periode. Vallensbæk fik efterfølgende sat 2 mål ind, men der var ingen tvivl om hvem der ville hive 3 point hjem, og Copenhagen vinder 2-13.

Lyngby – FF København 3-4 (0-2, 2-2, 1-0).
Det var to meget lige hold fra bunden af tabellen, som mødte hindanden. Begge hold har mistet lidt spillere, men er begge fantastiske til at løse de udfordringer, ved at rekruttere nye. Lyngby havde comeback af deres keeper Nanna Hagstrøm, som har været ude efter lidt knæ problemer, og FFK havde hele 4 liga debutanter.
Lyngby havde bolden mest, og de kom da også frem til en del store chancer, men FFK’s keeper Charlotte Kristensen hev nogle gode redninger frem.
Det var absolut en meget tæt kamp, hvor FFK trak det længste strå, og vandt kampen med et enkelt mål, men absolut et jævnbyrdigt kamp.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.