Optakt final4 (herrer)

Vanløse – Benløse
Vanløse står som hjemmehold, men da kampen spilles på Benløses hjemmebane, ja så er der nok ikke tvivl om hvem der har mest opbakning fra tilskuerne.

Vanløse har haft en stor fordel, som samtidig er en stor ulempe. De har har haft masser af tid og træne og forberede sig til denne kamp. Men ulempen er at Vanløse ikke har spillet en kamp i lang tid, så spørgsmålet er om de er blevet lidt rustne og mangler fart i benene.

Vanløse kom ikke med i mellemspillet, og de er nu at finde i nedrykningspillet. Det gør at deres deltagelse her i Final4 er deres store kamp i denne sæson, så de vil gøre meget for at overraske og gå i finalen.

De har et ungt hold, som har løftet sig og bliver bedre og bedre og det er den her type kampe de unge skal bruge.

Benløse er ramt af mange skader og de blev ramt på æren da de tabte klart den første kamp i mellemspillet til Frederikshavn.

Ingen tvivl om at Benløse på hjemmebane vil gå efter at komme i finalen og vinde denne, så det handler om for dem at komme ud og få lagt et pres på Vanløse fra start af.

Sunds – Brønderslev
Sunds er favoritter, ingen tvivl om det, men Brønderslev har et godt hold og med deres mange udenlandske spillere, så vil de gøre meget for at gå i finalen.

Efter sigende skulle det ligeså være alle de udenlandske spilleres sidste optræden for Brønderslev, da de rejser hjem, nu hvor holdet ikke kom i mellemspillet.

Mon ikke de gode spillere godt vil se om de kan slutte godt af!

Sunds røg ind i et overraskende nederlag i deres første kamp i mellemspillet da de tabte til Copenhagen og blot fik scoret to mål i kampen!

Nu havde Sunds overtaget og mange skud, så for Sunds handler det om tidligt at få føringen og dermed kunne spille deres hurtige spil.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.