Årets damehold i vest – læsernes stemmer

Afstemningen om hvem der skal på årets 2019 vest hold, i kampen mod øst er slut, og her er de spillere som I læsere har stemt ind på holdet.

Keepere.
Den keeper i vest som fik flest stemmer, var ikke overraskende Sara Lund fra AaB. Sara er en bundrutineret keeper, som er en sikker sidste skanse.
Den anden keeper er landsholdsreserven Stine Moselund. Stine gør det også fantastisk i målet hos Frederikshavn, man skal være ret skarp hvis man skal score på hende.

Backer.
Helle Grønbech fra Frederikshavn, blev med 20% af stemmerne, førstevalget på back pladsen i vest. Helle er super rutineret, og har netop lige deltaget i sit 7. VM.
Anne Sofie Thaarup fra ÅFK, blev den anden back som blev stemt ind på vest-holdet. Anne Sofie er absolut også en rutineret spiller, som er svær at komme udenom.
På en tredjeplads, blev også en af de netop hjemvendte landsholdsspillere Ditte S Larsen stemt ind. Ditte gør det rigtig godt i Frederikshavn, hvor hun står en stærk defensiv.
Den sidste back som blev stemt ind på holdet, er måske lidt overraskende Rhandy Nagy fra Herning. Hun er en bundstærk back, som gør det super godt for Pirates, kender man hende, ja så er det måske alligevel ikke så overraskende at hun fik den sidste plads.

Center.
Annika Bengtsson fra Frederikshavn blev førstevalget på denne plads i vest. En af Annika’s modstandertrænere har i denne sæson udtalt, “at hun er DK’s dygtigste damespiller” – det siger vist alt.
Den anden center som blev stemt ind, er Nanna Sørensen fra ÅFK. Nanna er en dygtig center, som er indblandet i rigtig mange af de mål, som ÅFK har lavet i denne sæson.

Winger.
De to winger som først blev stemt ind, kommer begge fra AaB. Topscoreren fra vest Laura de Fries, er selvfølgelig den ene wing, og Caroline Christoffersen er den anden. Begge to er rigtig godt kørende for det stærke AaB hold, hvor de producere mange mål.
Den tredje som blev stemt ind, er Kathrine “mini” Andersen fra Frederikshavn. Mini ligger nr. 2 på pointlisten i vest, med imponerende 2,33 point pr. kamp.
Den sidste wing som blev stemt ind på holdet, er Kristine Sørensen fra ÅFK. Kristine er også en af ÅFK’s største point-sluger, hvor hun som sin søster Nanna, er med omkring mange af deres mål.

På sidelinjen er det Frederikshavns træner Jan Berggren, som skal styre tropperne. Jan bliver assisteret af en af AaB’s trænere Niklas Knøsen, hvilket må siges at være et stærkt trænerteam.

Tak til alle som har stemt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.