Årets damehold i øst – læsernes stemmer

I øst er der måske stemt lidt mere “lokalt”, omkring hvilke spillere der skal med på årets øst hold 2019. Dette har resulteret i at nogle nyere upcoming spillere, som endnu ikke helt har gjort sig bemærket på landkortet er stemt ind, til fordel for nogle af de mere rutinerede spillere.
Nogle af dem kommer måske på det kommende U19 landshold – hvem ved….

Keeper.
Landsholdskeeperen Maria Møller, blev suverænt stemt ind som førstevalg på målet i øst. Maria spiller til dagligt i Copenhagen, og er lige kommet retur fra et veloverstået VM, hvor hun var første keeper.
Den næste som blev stemt ind, er en af de helt unge kometer fra Benløse. Det blev Jeannie Mønsted som blev valgt ind, en keeper som vi helt sikkert kommer til at se mere til – mon ikke hun bliver en del af det kommende U19 landshold.

Backer.
Maria Olausson
fra Copenhagen er en af vores mest rutinerede backer i DK. Hun har lige deltaget i sit 8. VM – imponerende, så selvfølgelig fik Maria en plads på holdet.
Den næste som blev stemt ind, blev Rungsted-Hørsholm’s helt unge Cemille Jarløv. Cemille er blot årg. 07, og har blot deltaget tre gange på liganiveau, så mon ikke vi får meget mere at se fra hende side af.
Den næste back som blev valgt ind, blev Benløse’s anføre Sofie Sørensen. Sofie er med sine 18 år, også en af de yngre spillere på holdet.
Den sidste back er ligeså en af de helt unge. Det er Hafnia’s Malou Foland der er stemt ind på den sidste back plads. Malou er årg. 05, og måske også en af de spillere som vi får at se på U19 landsholdet.

Center.
Den center der har fået flest stemmer er Hvidovre’s Polske anføre Agata Plechan. Agata er også en af de dygtigeste på denne post, og med en fightervilje som er enorm. Pt. ligger hun på en flot anden plads, på den samlede pointliste i dk.
Den anden er også en af de hjemvendte fra VM, hvor hun med sit 6. VM også er en af de meget rutinerede spillere. Det er Copenhagen’s Tanja Mørup, der også er en del af trænerteamet på det nye U19 kvindelandshold (det må man vist godt røbe nu).

Winger.
Copenhagen’s landsholdsspiller Emma Vistisen fik flest stemmer på denne plads. Emma har lavet 5,33 point i snit i denne sæson, og ligger på en flot 3. plads på den samlede øst/vest pointliste.
Hvidovre’s Jasmin Damm blev stemt ind på den anden plads. Jasmin deltog også til dette VM, hvor hun bland tandet blev kåret som kampens spiller, i den første kamp mod Japan.
Den tredje som blev stemt ind, er ligeså en af de unge kometer. Det er den unge Martine Terrida fra Rødovre, som gør det rigtigt godt. Hun har i sin første liga sæson, markeret sig med 10 mål og 2 assist, her midtvejs i sæsonen.
Den sidste wing er Hvidovre’s Eva Knudsen. Eva er ellers også en formidabel back, som nok ville være valgt ind på den plads også, hvis var hun nomineret i den kategori. Så super flot at Eva også gør sig gældende oppe foran.

Rødovre’s træner Niels Pedersen, blev stemt ind som styrmand for holdet, assisteret af Benløse’s Henrik Sørensen, to dygtige trænere.

Tak til alle som har stemt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.