Danmark – Slovakiet 3-6

Danmark tabte VM play off kampen mod Slovakiet med 3-6, i en kamp hvor Danmark viste styrke og havde rystet Slovakiet da Danmark gik fra 1-4 til 3-4.

Hvor Danmark de andre dage har fået en drømmestart, ja så blev det lige omvendt, da Slovakiet efter 38 sekunder scorede til 0-1, ikke den start der var drømt om, ærgeligt var målet også da det rammer en dansk stav og ændrer retning i mål.

Målet til 0-2 var en hurtig omstilling og godt spillet af Slovakiet, men nede 0-2 inden der var spillet 5 min, var ikke det holdet havde regnet med!

Kort efter var det nær blevet 0-3, men Marie Møller i målet var på plads.

Klara Fjorder fik udnyttet et fint frislag, hvor Slovakiet så meget forvirrede ud og så stod den 1-2!

Heldet var ikke med Danmark for en lidt tilfældig afretning, ja den røg over keeperen og så var Danmark nede 1-3 og der var blot spillet 6,20 min af kampen!

Slovakiet havde momentum og Danmark virkede rystede og Slovakiet havde mulighederne for at øge til1-4, men enten var stolpen eller en stærkt spillende Møller i målet i vejen.

Hvis pausen havde bragt noget godt med sig, ja så var det mest til Slovakiet, der blot skulle bruge 55 sekunder af anden periode til at øge til 1-4.

Så var Danmark teknisk knockoutet!

Men målet vækkede Danmark, og i stedet for at slå op i banen, viste spillerne karakter og pludselig var det Danmark der trykkede på!

Først en flot redning af Slovakiets keeper men kort efter slog Danmark til i powerplay, da Cecilia Di Nardo scorede til 2-4 med et mål lige op i krydset, så var der håb igen.

Slovakiet var tæt på 2-5, men igen var Marie Møller stærk i målet og på det efterfølgende angreb viser Tanja Mørup overblik og finder Line Voldby der stærkt scorer til 3-4.

Så sværmede Danmark optimistisk om Slovakiets mål, afslutningerne kom, men alle blev reddet og Danmark måtte ærge sig gevaldigt, for mulighederne var der, Danmark havde momentum.

Stillingen 3-4 holdt til pausen og i de sidste tyve min af kampen.

Afgørelsen af kampen kom reelt efter små 3 min af sidste periode, en dansk back bliver sendt i gulvet, og det betød en fri plads ved bageste stolpe, og den udnyttede Slovakiet til 3-5, øv øv.

Det blev også 3-6 på et godt angreb fra Slovakiet.

I slutfasen satsede Danmark, ud røg keeperen, og der var en stor chance, men det sluttede 3-6.

Danmark havde momentum i anden periode, men Slovakiet er et godt mandskab, og udover de to ‘heldige mål’, laver de nogle flotte mål.

Danmark skal nu have ære og være tilfredse, for anden periode var i den grad dansk, og havde de 3 store muligheder der var gået dansk vej, så havde Slovakiet været rystet.

Nu gælder det placerinskampene om 9-12!

Danmark – Slovakiet 3-6 (1-3, 2-1, 0-2)
Skud: 18-18 (5-11, 9-2, 4-5)
Possesion: 51-49 (47-53, 62-38, 44-56)
Tanja Mørup 0+2, Klara Fjorder 1+0, Cecilia Di Nardo 1+0, Line Voldby 1+0, Kristine Møller Sørensen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.