AaB – Strandby 6-7

Kampen havde ikke nogen resultatmæssig betydning, da AaB havde sikret sig pladsen i mellemspillet, men begge hold ville nok gerne tage den sejr trods alt.

Hjemmeholdet lagde bedst ud og da de scorede til 4-0 i powerplay i tiden 12,29, så lignede det a walk in the park for AaB.

Strandby fik reduceret til 4-1 et min senere, og det var vigtigt for havde AaB scoret til 5-0, havde det været svært.

Nu blev det jagten på næste mål der blev vigtigt, og der skulle kampen hen til midtvejs i kampen før det blev 4-2.

Så var der i den grad nerve på kampen, men AaB og på 54 sekunder ja der rykkede de til 6-2 som var stillingen inden sidste periode.

Det var en føring der nok skulle holde hjem, men Strandby fik lavet et comeback og anført af Jonas Johansen der lavede 3 point i sidste periode, ja så fik Strandby på imponerende hvis vendt kampen til en 6-7 sejr.

Sune Reiner, AaB
En på papiret ligegyldig kamp, hvor alle mand kom i spil. Det startede fremragende for os, men endte i en total nedsmeltning til sidst, hvor tankerne tydeligvis allerede var på julepause og mellemspil.

Jonas Risom, Strandby
1. Periode mangler de berømte marginaler. Vi vinder ikke nærkampene og spiller generelt et skridt efter AaB. I 2. Periode kommer vi op i gear, får styr på vores offensiv og begynder at spille god floorball. Desværre får vi ikke sat chancerne og AaB sætter 2. I 3. Periode pumper vi på, opsøger chancerne og får vendt 6-2 til 6-7. Vi spiller AaB rundt og modsvaret kommer ikke fra de røde. Stor ros til drenge for at vise at de 2 point vi mangler for at være hvis vi havde en målsætning om at være er en fejl! Vi mangler i dag 6 mand og stadig hiver vi en sejr hjem mod et ellers etableret hold som AaB!

MOM
AaB
Strandby: Jonas Johansen og Kris Jensen

AaB – Strandby 6-7 (4-1, 2-1, 0-5)
AaB
Sami Pulkinen 1+3, Niklas Knøsen 2+1, Patrick Bols 1+0, Mads Thomsen 1+0, Sune Reinert 1+0, Jannich Christoffersen 0+1, Ole Poulsen 0+1
Strandby
Jonas Johansen 2+3, Jacob Olsen 2+1, Jacob Risager 1+1,, Dennis Torp 1+0, Kris Jensen 1+0,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.