Danmark – Norge 4-5

Der er rigtig mange gode elementer at tage med fra kampen mod Norge, men desværre var det ikke nok, for Norge vinder 4-5. Ikke mindst takket være unge Rikke Hansen der var tændt på at vise sig frem på den store VM scene.

Kampen startede perfekt for Danmark, giv det danske es en lille finger og Cecilia Di Nardo lyner. 29 sekunder var spillet og så stod den 1-0 til Danmark.

Perfekt start.

Men de norske omstillinger var skarpe og præcise, og på bare 1 min, havde de scoret to gange til 1-2, og der var blot spillet knap 4 min af kampen.

Rikke Hansen er den norske stjerne, hun er lynhurtig på fødderne og ligeså i spilforståelse, og målet til 1-3, det var bare godt og da Rikke Hansen så lavede assisten til 1-4 i tiden 16,08, ja så kunne man frygte det værste.

Danmark spillede egentlig fint, de kom til chancer, men Norge dækkede mange skud af og af i alt 17 afslutninger fra danske side, ja der ramte blot to indenfor målrammen.

Den norske defensiv stod stærkt som et klippefjeld.

Ball possesion hed 60/40 i dansk favør efter første periode, men stillingen var 1-4!

I anden periode ville Danmark gerne og vi fik det meget vigtige mål til 2-4 da Maria Olaussen reducerede, faktisk fra næsten samme sted som da hun lavede mål mod Japan i går!

Rikke Hansen var dog ikke færdig med at drille Danmark, og midtvejs i kampen, ja der blev det til 2-5 da Norge scorede i powerplay, i hvad der var Danmarks eneste udvisning i kampen.

Nede 2-5 inden sidste periode, ja så var det frem over stepperne, og Danmark havde overtaget i sidste periode, hvor ball possesion sagde 56/44 i dansk favør og skudststatistik sagde 24 danske skud på mål, hvor de 9 var indenfor målrammen, mens Norge blot havde en afslutning på det danske mål.

Danmark lagde presset, og Danmark fik 3-5 målet ved Klara Fjorder, så var der i den grad nerve på kampen og intensiteten var der.

Første mulighed for endnu en reducering kom i dansk powerplay, men inde ville den ikke og Norge havde travlt med at stå imod.

Danmark fortsatte og kort efter kom endnu et powerplay, og så blev det 4-5 i tiden 54,29.

Det blev nervepirrende afslutning Danmark tog keeperen ud men det endte ,med en norsk 4-5 sejr.

Surt show for Danmark, som investerede meget, havde bold meget, og havde Norge trykket.

Men Norge var hurtige og kyniske i deres omstillinger og så stod de stærkt defensivt.

Norge vand skudstatistik med 24-16, men hvis alle afslutninger tæller med, så sagde den 57-53 i dansk favør.

Nu venter den afgørende kamp mod Estland om at gå videre!

Danmark – Norge 4-5 (1-4, 1-1, 2-0)
Skud: 16-24 (3-13, 2-10, 11-1)
Cecilia Di Nardo 2+0, Maria Olausson 1+0, Klara Fjorder 1+0, Helle Grønbech 0+1. Tanja Mørup 0+1, Nanna Møller Sørensen 0+1, Kristine Møller Sørensen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.