Vanløse – Rødovre 3-6 (ligaherrer)

Det var den sidste kamp i grundspillet, og for de to hold, ja der handlede det om hvem der skulle ende som sidst i ligaøst.

Begge hold skal ud i oprykning/nedrykningsspillet med to hold fra 1.div.

Rødovre der inden kampen havde tabt alle kampene, ja de endte med at få deres første sejr og dermed endte de to hold a’ point, og så var det indbyrdes opgør der afgjorde hvem der blev nummer 4 og nummer 5.

Udvisninger blev på en måde dyre for Vanløse, for Rødovre kom på 0-2 i første periode, og begge scoringer faldt kort efter at Vanløse netop var blevet fuldtallige efter en udvisning.

Begge hold der i denne sæson har vist fint spil og som har mange unge spillere, og det lover godt for fremtiden.

Det blev 0-3 efter 12,51 da Nicolai Hammer lavede sit andet mål i kampen, og så skulle Vanløse frem!

Det blev anfører Simon Lehnert der gav dem en livline, da den talentfulde back scorede på straffe til 1-3 35 sekunder senere efter 0-3 målet.

Begge hold fik en udvisning i tiden 15,30, men i spillet 4 mod 4 gav det ingen mål. For Rødovre var Nicolai Jensen åbenbart lidt træt, så han tog en ny udvisning 50 sekunder efter han lige var kommet på banen efter den forrige udvisning.

Det var Vanløses mulighed, men de fik ikke scoret til 2-3!

I tiden 22,59 fik Vanløse reduceret til 2-3 ved unge Aksel Christensen der lavede sit 3. mål i denne sæson.

Så var kampen åben igen, men Rødovre slog til 70 sekunder senere med mål til 2-4, på assist fra en nu mere frisk Nicolai Jensen.

Vanløse fik igen muligheden da Rødovre fik en ny udvisning, dog ikke ved Nicolai Jensen, men igen fik Vanløse ikke udnyttet den mulighed.

Stillingen 2-4 holdt perioden ud og næste mål kunne afgøre kampen og det blev Rødovre der scorede til 2-5 i tiden 52,01 ved Nicolai Hammer der lavede sit 3.mål i kampen. Der var der gået 28 min uden scoring i kampen.

Vanløse ville gerne og søgte comebacket men en ny udvisning blev igen dyr for hjemmeholdet, for netop som Vanløse blev fuldtallige, scorede en nu superfrisk Nicolai Jensen til 2-6.

Slutteligt fik Simon Lehnert reduceret til 3-6 med 1,59 tilbage af kampen, men mere blev det ikke til. Dygtige Lehnert har som back lavet 6 point i 8 kampe, godkendt!

Nu skal begge hold ud i kvalspillet, hvor de skal vise at de er det bedre end holdene fra 1.div.

Alexander Sundsfjord, Vanløse

Niklas Nordh, Rødovre
Vi hade i förväg lagt stor fokus på defensiven och det tycker jag verkligen vi sköter fint i öppningen av matchen. Vi spelar med huvud och tar kloka beslut vilket var otroligt fint att se. Matchen står och väger lite i andraperioden och vi visar då karaktär och styrka och kommer tillbaka till vårt tidigare spel och kan fortsätta på den inslagna vägen. I det uppställda försvaret släpper vi inget mål idag och det är där vi lägger grunden för vår seger. Superkul att se att Nicolai Hammer har hittat målet och det finns flera som gör en gedigen insats matchen igenom.

MOM
Vanløse: Simon Lehnert och Nicolai Börner
Rødovre

Vanløse – Rødovre 3-6 (1-3, 1-1, 1-2)
Vanløse
Simon Lehnert 2+0, Aksel Christensen 1+0, Nicklas Møller 0+1
Rødovre
Nicolai Hammer 3+0, Rasmus Nielsen 2+0, Nicolai Jensen 1+1, Morten Guido 0+1, Jonas Hvid Nielsen 0+1, Jannik Dalkvist 0+1

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.