Weekendens ligakamp kort (damer)

Fr. Blackhawks – Aalborg Flyers 16-4 (4-2, 9-1, 3-1).
Gæsterne kom som forventet på en meget svær opgave, ude mod Blackhawks. Hjemmeholdet kom da også relativt hurtigt foran, og med fem minutter igen af perioden, står den 3-0 til Frederikshavnerne. Flyers kæmper dog bravt, og får efterfølgende flot reduceret med to mål, til 3-2.
Blackhawks sad generelt trygt på hele kampen, hvor alle spillere kom i spil, mod et afbudsramt Flyers hold. I midten af anden periode kom også Blackhawks unge keeper Sofie Larsen i spil, og hun gjorde det ret godt i hendes liga debut kamp.
Trods det dominerende hjemmehold, ja så gav Flyers ikke op, og de formår at score to mål mere i løbet af kampen – flot.

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.