Copenhagen – Rødovre 4-3 (ligaherrer)

Det blev særdeles tæt da Copenhagen og Rødovre mødtes. Nok blev det til det 7.nederlag til Rødovre, men de er på rette vej og nok er hæderlige nederlag surt at få behæftet sig, men Rødovre har været med mod alle hold i rækken.

Det startede godt for Rødovre med mål fra anfører Andreas Kleczewski og da Rødovre kort efter klarede 2 min i undertal, ja så var moralen boostet.

Victor Holmsteen fik udlignet for Copenhagen og 1-1 var stillingen efter første periode.

Så var Copenhagens tur til at overleve 2 min i undertal, men kort efter de blev fuldtallige slog Rødovre til, og igen var det Kleczewski der scorede.

Halvejs i anden periode blev det 1-3 og nu lurede sejren for alvor, for stærkt at have holdt Copenhagen nede på blot en enkelt scoring i halvdelen af kampen.

I tredje periode blev det tæt, Rødovre brændte straffe og missede muligheden for at komme på 1-4, og så lugtede hjemmeholdet at muligheden var der, kort efter var Magnus Møller der med scoringen til 2-3. Møller har været god i denne sæson.

Rødovre tog timeout med 8 min igen, men det blev Copenhagen der fik mest ud af det, for 45 sekunder senere udlignede den tidligere Rødovrespiller Kalle Taminen til 3-3 på en assist fra klubbens topscorer svenske Andreas Hansson.

Netop Hansson afgjorde kampen med 4-3 målet med 56 sekunder tilbage af kampen.

Rødovre havde muligheden, men godt comeback fra Copenhagen.

Matthias Hacke, Copenhagen
Vi gør en fin præstation hvis man ser væk fra at vores afslut er lige så farlige som en kattekillings jammer. Vi har kontrol på kampen og det er overraskende Rødovre er foran med 3-1 når vi går til anden periodepause. Men vi kør videre og går ned på 2 kæder og til sidst 8 mand og får sejren med til mellemrunden. Vi får mange svar af kampen hvilket er godt. Vi spiller kampen 5-61/2 og vi kommer sikkert ikke få en bedre behandling når jeg siger at noget er nød til at ske i forholdet mellem Union, dommere, trænere og spillere. Lige nu er det nul kommunikation og nul forståelse. Jeg tror man ska bruge pausen nu på at få renset luften og finde fælles retning og respekt for hinanden. Jeg er virkeligt rystet af standarden på dagens kamp og også skuffet over at jeg stadig har så svært at acceptere det, men jeg nægter at bare stille mig tilfreds med der er dommere det er vores fælles opgave at tage sporten frem og skal det ske er vi nød til at kunne arbejde sammen lige nu er det vi mod dem. Jeg er også 100% klar over at mig og spillere har en stor del af ansvaret.

Niklas Nordh, Rødovre:
En mycket jämn match som jag tycker vi kommer in i bra och för i större delen av inledningen. Vi spelar alla våra kort rätt och har 1-3 inför sista perioden och man tycker att vi bara kan bevaka. Vi får straffslag som vi bränner och har chans på 1-4 tillsammans med något öppet mål. Tyvärr får vi en psykologiskt tidig 2-3 reducering och vi blir blir mer rädda för att förlora än sugna på att vinna. I sista delen av matchen så har tyvärr Copenhagen några spelare som kliver fram och avgör. Små detaljer som gör att det blir som det blir men så är det i den här sporten och det är bara att lyfta på hatten för Copenhagen som är mer effektiva än oss.

MOM
Copenhagen: Andreas Hansson og Peter Mårtensson
Rødovre: Jannik Dalkvist og Oliver Have

Copenhagen – Rødovre 4-3 (1-1, 0-2, 3-0)
Copenhagen
Andreas Hansson 1+1, Kalle Taminen 1+0, Martin Grønborg 1+0, Magnus Møller 1+0, Victor Holmsteen 0+1, Peter Mårtensson 0+1
Rødovre
Andreas Kleczewski 2+0, Mads Kristensen 1+0, Jannik Dalkvist 0+1, Nicolai Jensen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.