Hvidovre – Vanløse 7-4 (ligaherrer)

Den omvendte kamp var endt med en sikker 13-6 sejr til Hvidovre, som da også var favoritter.

Vanløse spillede dog godt, og nok fik hjemmeholdet lagt et nogenlunde pres, men det var unge Andreas Walther der scorede til 0-1 på en fin scoring.

Gæsterne stod godt imod, men begyndte at stresse, og da arbejdsomme Kenneth Danielsen fik fremtvunget et straffe, så blev det 1-1 da en af kampens store profiler Jannik Trolle scorede til 1-1 på straffeslaget.

I anden periode kom Hvidovre som forventet på 2-1 ved Kenneth Danielsen, men få sekunder senere stod den 2-2 da endnu en af de unge fra Vanløse var på pletten. Fint håndledsskud sat ind af Aksel Christensen.

Hvidovre ville gerne, og søgte mulighederne, men Hans Thøgersen i Vanløse målet var stabil sidste skanse igen..

Der skulle en dum udvisning til Vanløse til, for at Hvidovre kom på 3-2 i powerplay og da Anders Grønborg på en fin soloaktion øgede til 4-2 blot 47 sekunder senere til 4-2, lignede det noget der er set før.

Vanløse er fint med, men fejl koster og så trækker modstanderne fra.

Det skulle dog blive 4-3, da backen Daniel Andersen frækt trak op i banen og med en tunnel satte energiske Nicolai Børner op.

Så kom det der blev afgørelsen på kampen, for Hvidovre fik en 5 min udvisning, nu havde Vanløse muligheden.

Men ak ak, det blev til to afslutninger af et vist niveau fra Vanløse, det er ikke godt nok, og de måtte bruge kræfter på at jage bolden, når Jannik Trolle viste hurtige movements, og gang på gang kunne holde i bolden. Mon der venter et opkald til Trolle fra Vild med dans efter dagens opvisning.

For at gøre ondt værre, ja scorede Hvidovre til 5-3, da Rasmus Madsen viste ro og overblik og fandt Emil Odfeldt der kom stormende frem.

Så gjaldede den skånske dialekt fra Vanløses svenske træner Marck Lundberg, han var ikke tilfreds.

Inden de sidste 20 min, ja der forventede de fleste nok at Hvidovre stille og roligt ville trække fra,

Hjemmeholdet havde kørt med to kæder og de lod ikke de unge komme ind, kampen skulle lige lukkes først.

Vanløse søgte og Aksel Christensen var der igen med en reducering til 5-4, og Rasmus Bømervang havde da også et skud der tog overliggeren hvor Kasper Eriksen ellers var passeret.
Hvidovres keeper havde en god dag, og det kunne have set anderledes ud!

I stedet blev det til 6-4 ved Claus Nisbeth, da kampen begyndte at ligne lidt Hawaii hockey i Vanløses energiske forsøg på at udligne.

En lille livline blev givet til Vanløse da Hvidovre fik en 2 min udvisning, men igen måtte Vanløse se muligheden forpasse, og i stedet kunne to af kampens bedste spillere slukke til 7-4 da Emil Odfeldt scorede med assist fra Jannik Trolle.

Vanløse må ærge sig, de spillede fin floorball i perioder og de har mange unge spillere der udvikler sig. Hvor holdet tidligere var langt mere prygelknabe, så står de langt bedre imod, og der var plusser til mange af spillerne og en fornøjelse at se Daniel Hedegaard.

Claus Nisbeth, Hvidovre
En rodet kamp på et lavt niveau. Vi kommer aldrig rigtigt i gear, og så bliver indsatsen derefter. 3 point på en dårlig dag tager vi med.

Alexander Sundsfjord, Vanløse
En tæt kamp hvor skarpheden og marginalerne var afgørende – en stærk indsats fra vores unge hold var desværre ikke nok i dag. Nu er der fokus på næste kamp

MOM:
Hvidovre: 1 Jannik Trolle 2 Kasper Eriksen 3 Emil Odfeldt
Vanløse: Simon Lehnert Daniel Andersen Hans Thøgersen

Hvidovre – Vanløse 7-4 (1-1, 4-2, 2-1)
Hvidovre
Emil Odfeldt 2+2, Claus Nisbeth 2+0, Jannik Trolle 1+1, Anders Grønborg 1+0, Kenneth Danielsen 1+0, Rasmus Madsen 0+1, Rasmus Enevoldsen 0+1
Vanløse
Aksel Christensen 2+0, Peter Simon 0+2, Andreas Walther 1+0, Nicolai Børner 1+0, Simon Lehnert 0+1,  Daniel Andersen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.