Optakt weekendens ligakampe (damer)

I denne weekend er der to kampe i vest, samt fire kampe i øst.

Vest.
Weekendens første kamp i vest, er mellem Aalborg Flyers og ÅFK. Flyers er på en svær opgave i vest-ligaen, hvor de kæmper en flot kamp for at hænge på. I deres sidste kamp mod AaB, viste de gode takter, og denne gang skal de hive noget af det spil frem igen, hvis de skal kunne følge med, mod det dygtige hold fra Århus.

Den anden kamp er en topkamp, her får Frederikshavn Blackhawks besøg af AaB. De to hold har spillet en gang før i denne sæson, og det blev en hæsblæsende kamp, hvor AaB trak det længste strå. AaB er virkelig godt kørende, og er ubesejret i denne sæson, så Blackhawks skal præstere deres bedste, hvis de skal hive en sejr hjem.

Øst.
Den første kamp i øst, er mellem to meget jævnbyrdige hold, FFK og Jægerspris. Holdene ligger ikke langt fra hinanden i rækken, FFK ligger nr. 10, og Jægerspris nr. 8, dog med to færre kampe til Jægerspris. Jægerspris har en del helt unge spillere på holdet, så det bliver spændende at se om de kan stå imod, det lidt mere rutinerede hold fra FF København.

Den anden kamp er mellem et af rækkens absolutte tophold Hvidovre, der tager imod Sydsjælland. Gæsterne fra Sydsjælland overraskede i deres sidste kamp, hvor de tog point fra et andet tophold Rødovre. Jeg tror dog ikke at det kommer til at ske igen, da Hvidovre helt sikkert vil sidde på denne kamp, fra start til slut.

Næste kamp er mellem bundholdet fra Lyngby, og et af de rigtig godt kørende “midterhold” fra Hafnia. Lyngby er i denne sæson rykket op fra anden division, hvorimod Hafnia var med i slutspillet i sidste sæson. Hafnia er gået til final 4 i pokalturneringen, og er absolut en af bejlerne til at gå i slutspillet. Så hjemmeholdet fra Lyngby skal hive noget ud af ærmet, hvis de skal have sæsonens første point.

Weekendens sidste kamp er ligeledes mellem to meget lige modstandere. Hjemmeholdet fra Greve, fandt nogle gode takter frem i deres sidste kamp mod Vallensbæk, som de gerne skulle bygge videre på. Gæsterne fra Rungsted-Hørsholm skal man dog ikke kimse af, de viste flot kampgejst i deres sidste kamp mod topholdet fra Hvidovre, så dette er absolut en helt åben kamp.

Vest.
Lørdag d. 16/11.

Kl. 12.00, Aalborg Flyers – ÅFK.
Søndag d. 17/11.
Kl. 13.30, Frederikshavn – AaB.
Øst.
Lørdag d. 16/11.

Kl. 14.00, FFK – Jægerspris.
Kl. 17.00, Hvidovre – Sydsjælland.
Søndag d. 17/11.
Kl. 11.30, Lyngby – Hafnia.
Kl. 15.30, Greve – Rungsted-Hørsholm.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.