Ny formand i forbundet!

Det må siges at være en af de mest interessante nyheder, som forbundet kom med for et par dage siden.

Forbundets formand træder tilbage, noget han luftede for et år tilbage, og med et forbund der i sin snart 30 årige levetid har oplevet ikke så få formænd, så er det at have samme mand på posten særdeles vigtigt.

Derfor skal en ny formand være klar på, at det ikke er en overgangsfigur du skal være, med mindre du som da Simon Brodersen var formand. Hans fornemste opgave var at skabe orden i økonomien, da forbundet pludselig stod med en gæld på 1 million kroner grundet mangelfuld ansvarlig ledelse.

Den nuværende bestyrelsen har taget ansvar og er kommet med deres bud på hvem der fra deres rækker kunne tage den post.

Der er nok en klubleder eller to der fik morgenkaffen galt i halsen, da de læste den nyhed, for kandidaten er en, der om nogen har skilt vandene i sit politiske virke i forbundet.

Politisk stabilitet er vigtigt, og det er vigtigt at forbundet har en formand der ikke enten selv træder tilbage eller bliver midt ud på grund af utilfredshed. Det er vigtigt med en formand, som klubberne og det politiske niveau kan se fungere over et par år.

Ved at bestyrelsen melder ud om, hvem de peger på som ny formandskandidat, så må det forventes en reaktion fra klubberne.

For enten kan man sige at klubberne ligger som de selv har redt og skal rette ind efter den nye formandskandidat fra bestyrelsen, eller også må klubberne snakke sammen om et alternativt.

Det kan være sundt med en debat mellem to eller flere kandidater om hvilken vej de ser forbundet bevæge sig.

Årsmødet er den øverste myndighed i sporten, og her er det repræsentantskabet der skal vælge den formand de ser bedst kan varetage fremtiden for sporten.

Du kan læse nyheden fra forbundet her

img_1658

 

 

 

Advertisements

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.