Rødovre – Hvidovre 4-7 (ligaherrer)

Rødovre var uden sejr i ligaen i denne sæson, så de var klar på eget gulv og blot efter 23 sekunder kom de på 1-0 ved Rasmus Nielsen.

Den føring holdt i små 4 min, så var farlige Kenneth Danielsen på plads med sit 8.point i denne sæson.

Den stilling holdt perioden ud og i anden periode kom afgørelsen. Det startede med travlhed i udvisningsboksen,

Prøv at følge med her
23,06 U5 Hvidovre
25,08 U2 Hvidovre
25,37 H2 Rødovre
25,37 H5 Rødovre

Så Rødovre fik muligheden for at tage afstand da Hvidovre fik to udvisninger, men den mulighed udnyttede Rødovre ikke, og i stedet for at score, ja så endte Rødovre i undertal, og i det sidste min af 5 min udvisningen, ja der scorede Hvidovre to mål til 1-3 og da de to min senere i tiden 32,25 øgede til 1-4, så var Rødovre presset.

Kenneth Danielsen scorede to gange mere inden 1.periode sluttede, og så stod den 1-6 inden kampens sidste periode.

Søreme om Kenneth Danielsen var der igen med sit 5, mål efter 2 min af sidste periode til 1-7, og selv om Hvidovre slap gaspedalen, så lukkede de ikke Rødovre ind i kampen, omend Rødovre fik pyntet med 3 mål til 4-7.

Niklas Nordh, Rødovre
Vi kom ut i första perioden och spelade precis den floorball som vi hade snackat om. Mycket energi och disciplinerat försvarsspel. I andra perioden blir det tyvärr mycket utvisningar fram och tillbaka och vi tappar helt momentum. Istället kommer Hvidovre segrande ur den delen av matchen och vi faller därefter helt ur ramen och tappar ytterligare. Vi gör en uppryckning i sista perioden men då blir uppförsbacken för stor och vi kan tyvärr inte komma tillbaka efter det. Jag tycker det är synd att vi tappar på sättet vi gör med tanke på den starten vi har då vi verkligen visar att vi är här för att gå för 3 poäng. Vi spelar fint i många delar men vi måste bara se till att få igenom detta typ av spel i en hel match och då blir vi svåra att slå.

Claus Nisbeth, Hvidovre
20 godkendte minutter. 40 minutters sjusk. Danmarks bedste boxplay-spillere gav energi til holdet og vores 2. periode blev udslagsgivende. Dejligt at se Kenneth Danielsen levere endnu en god kamp.

MOM:
Rødovre: Jannik Dalkvist,  Nicolai Jensen,  Nicolai Hammer
Hvidovre:

Rødovre – Hvidovre 4-7 (1-1, 0-5, 3-1)
Rødovre
Andreas Kleczewski 1+0, Nicolai Jensen 1+0, Nicolai Hammer 1+0, Rasmus Nielsen 1+0, Morten Guido 0+1, Jonas Hvid Nielsen 0+1, Jannik Dalkvist 0+1, Mads Kristensen 0+1
Hvidovre
Kenneth Danielsen 5+0, Emil Odfeldt 1+2, Jannik Trolle 0+2, Rasmus Enevoldsen 1+0, Mathias Thorsen 0+1, Marko Krogsgaard 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.