Fejlen der ikke må ske

I dag spillede to hold mod hinanden, og hjemmeholdet vandt med et enkelt mål

Situationen er, at hjemmeholdet har en spiller der laver tre mål, og som ikke er på kampprotokollen.

Ingen opdager dette og spilleren gør kampen færdig.

I følge reglerne, skulle sekretariatet have gjort dommerne opmærksomme på dette ved første scoring, som ville tælle, og herefter skulle spilleren have haft M1!

Nu opdagede ingen fejlen, og spilleren lavede tre mål.

Men hov hvad så, er der ikke noget at gøre?

Faktisk ikke, for kampens resultat står, så moralen er, tjek, tjek og tjek om alle er med på kampprotokollen.

Men tænk om det havde været en afgørende kamp!

 

2 comments

  1. Ja tænk om det havde været en afgørende kamp!! Det havde da ikke betydet hverken fra eller til. En teknikalitet skulle meget nødvendigt kunne overtrumfe det sportslige resultat. Helt ærligt mener jeg, at der her skydes efter gråspurve med kanoner.
    Der sker fejl, og der vil fortsat ske fejl. Havde det så haft den mindste indflydelse på kampen eller resultatet ville jeg være den første til at råbe vagt i gevær; men for Søren da Sten – jeg er ret sikker på, at det ikke kom som en overraskelse for Blackhawks at 77 Mikkel Skov fra Seahawks var på banen.
    Når alt dette er sagt, så har jeg også brug for at sige, at vi arbejder med frivillige på alle poster i klubberne. Frivillige som er helt uundværlige for os og for sporten. Hvis de skal føle, at de ikke kan lave en fejl (og det ved vi så ikke engang om er tilfældet her), så mister vi dem.

    • Nu er der ikke nogen der bliver hængt ud på nogen måde. Et sekretariat er uvildig, upåagtet at det er hjemmeholdet der styrer det. Et sekretariat kan lave fejl, og det skete så her, og det er hvad der sker. Det ærgelige er at ingen fanger den manglende spiller, hverken dommere, de to hold eller sekretariat. Pointen er som jeg skrev, tjek, tjek og tjek…og havde vi den elektroniske kampprotokol, så var det blevet fanget ved første mål 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.