Weekendens ligakampe kort (damer)

Der var en kamp i vest, samt fire kampe i øst.

Vest.
Herning Pirates – Frederikshavn Blackhawks 1-6 (1-1, 0-1, 0-4).

Hjemmeholdet fra Herning, stillede igen op med blot seks markspillere, samt en keeper, men det skal man ikke kimse af. Det var gæsterne fra Blackhawks, som kom foran 0-1 i første periode, men der gik dog ikke lang tid før at hjemmeholdet fik udligning på en kontra, en første periode, hvor Herning var rigtig godt med. Trods det at Blackhawks var uden tre af deres store profiler, så fik holdet godt fat i anden periode. Det var både med overtag i spil og chancer, alle på holdet tog ansvar. Blackhawks havde dog en anelse svært ved at knække koden på Hernings løb og fysik, men formåede at score til 1-2. I tredje periode var Herning meget tæt på en udligning, men kort efter bringer Frederikshavnerne sig foran 1-3 i stedet, hvilket virkede til at tage pusten af det trætte hjemmehold. Blackhawks score yderligere tre mål, men der er stor respekt fra modstanderne til Herning, som altid kæmper til sidste fløjt. Og så må man også fremhæve Blackhawks anføre Katrine “mini” Andersen, der laver hele fem mål, samt Hernings keeper Elisabeth Torp, som stod en rigtig god kamp.

Vest holder en velfortjent pause på en fjorten dages tid, mange af holdene har haft et hårdt program.

Øst.
Vallensbæk – Greve 2-5 (1-1, 0-3, 1-1).

Det var igen en smal Vallensbæk trup, der tog imod Greve’s to kæder. Trods den tyndt besatte trup, så må man aldrig undervurdere Vallensbæk, for de kæmper fra start til slut. Greve har ikke rigtigt fået tingene til at hænge sammen, men efter lidt rokeringer på holdet, ser holdet lidt anderledes ud. Det var da også hjemmeholdet der fik det første mål, efter et skud som blev rettet af. Efterfølgende fik gæsterne fra Greve bedre fat i spillet, især i anden periode fandt gæsterne hinanden bedre på banen. Vallensbæk var hele tiden farlige på banen, trods de trætte ben, og de kom til en del afslutninger, hvilket resulterede i et reducerings mål til 2-4 i tredje periode. Kampen sluttede dog med en flot scoring fra Greve’s anføre, efter et godt løb, tværs over banen fra back pladsen.

Sydsjælland – Rødovre 3-1 (0-0, 2-0, 1-1).
Det som på papiret så ud til at skulle blive en nem kamp for Rødovre, blev som forudset, en svær opgave. Gæsterne fra Rødovre pressede på fra start, men lige meget lykkedes det. I periodens slutning, får hjemmeholdet fra Sydsjælland tilkendt et straffe, hvilket de ikke formår at score på, og perioden ender 0-0. I anden periode fortsætter Rødovre deres spil, de har en del chancer, hvilket hjemmeholdets keeper Sabrina Haugsted tog sig af. Sydsjælland formåede, via en god frislagskombination og en spilvending, at score to mål, så det var lige pludselig Sydsjælland som var foran 2-0. Rødovre øgede presset i tredje periode, de var spildominerende, og via flot sammenspil, fik de reduceret til 2-1. Periodens sidste halvdel, blev en del rodet. Dommerne valgte at give Rødovre en 2+2+10, og efterfølgende fik først hjemmeholdet en to minutters, og derefter udeholdet en. Rødovre valgte at satse alt i de sidste tre minutter, de tog keeperen ud, trods det at de var i undertal. Dette udnyttede hjemmeholdet, og de scorede til kampens resultat 3-1.

Rungsted-Hørsholm – FFK 5-2 (1-0, 1-0, 3-2).
Det var et talstærkt hjemmehold, som tog imod gæsterne fra FF København. Rungsted-Hørsholm kom ret hurtigt foran, der skulle blot gå lidt over et minut, og så stod den 1-0. Hjemmeholdet var skarpe på dagen, og de var ret gode til at udnytte åbningerne i FFK forsvaret. Anden periode endte med yderligere et mål af Rungsted-Hørsholm, men FFK var stadig med. Tredje periode startede som lyn og torden for hjemmeholdet, perioden var lige startet, og så stod den 3-0. FFK spillerne havde kampen igennem flere gode chancer, men de skulle først helt hen midt i tredje periode, før bolden gik ind. Trods det at Rungsted-Hørsholm var foran 5-0, og at FFK fik pyntet på resultatet med to mål, så var det en ret lige kamp.

Jægerspris – Lyngby 6-0 (3-0, 2-0, 1-0).
Det var svært at se at det var to ny oprykkere, der spillede mod hinanden. Lyngby var uden deres træner, så de troppede op med en ny spillende træner på holdet, hvilket var deres anføre. Hjemmeholdet fra Jægerspris var dog dominerende fra start, de havde genfundet spilleglæden, og skabte mange chancer i kampen. Gæsterne fra Lyngby var gode til at straffe Jægerspris fejl, og jo længere kampen skred frem, des bedre blev Lyngby. Det var dog hjemmeholdet der sad på det meste af kampen, holdet havde mod til at holde på bolden, samt at spille bolden rundt, men havde der været en fjerde periode, så er gæsterne fra Lyngby sikre på, at de havde nappet den.

Foto arkiv: Copenhagen-Rødovre

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.