Danmark – Norge 4-1 (kvinder)

Traditionelt spiller Danmark tætte opgør med Norge, omend Norge har vundet de fleste opgør, seneste opgør var VM kval i februar måned, hvor Norge vandt 4-1.

Den danske træner Martin Lytje havde blandet kortene godt og grundigt, og stillede med 3 kæder.

De gode takter fra kampen mod Tyskland igår fortsatte, og Danmark havde særdeles godt fat i Norge.

Et vigtigt element i den danske taktik mod Norge var ikke at komme bagud, for så er Norge gode til at lukke ned og køre på omstillinger.

Danmark fik efter 3,58 min det vigtige første mål, i en periode hvor spillet flød og der var god bevægelse i spillet, og Norge havde svært ved at komme til de gode muligheder.

I anden periode fortsatte det gode danske spil, det blev 2-0 ved Mathilde Lundberg der var kommet ind i anden periode, da Danmark valgte at lade det danske es Cecilia Di Nardo sidde over de sidste to perioder.

Norge begyndte at trykke på og søge reduceringen, og tredie periode var et langt tryk fra Norge, men hvor Danmark på glimrende hvis løste det, samt at Marie Møller i det danske mål i den grad viste klasse.

Der skulle trykkes på fra norsk side, for Danmark kom på 4-0, på to hurtige mål af Malene Torp (debutantmål) og Klara Fjorder. Det norske tryk gjorde at de gik på to kæder ligeså.

Det blev et enkelt mål til Norge, og dermed kunne Danmark vinde 4-1 på en rigtig fin præstation, som spillerne kan være særdeles tilfredse med.

Danmark – Norge 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)
Mathilde Lundberg 1+1, Kristine Møller Sørensen 1+0, Malene Torp 1+0, Klara Fjorder 1+0, Maria Olausson 0+1, Emma Vistisen 0+1, Nanna Møller Sørensen 0+1
Skud: 18-16 (4-5, 7-2, 7-9)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.