Danmark – Tyskland 7-0 (kvinder)

Dagens anden kamp var mod Tyskland som Danmark traditionelt har nogle lige opgør med. 59 sekunder var spillet, så havde begge hold haft en god mulighed hver, og den danske førstekæde viste tænder og Cecilia Di Nardo fandt Mathilde Lundberg, og bum dansk føring.

Danmark holdt fast i grebet om kampen, og specielt Helle Grønbech strøede om sig med gode aflveringer. Det blev 2-0 da Emma Vistisen straffede en tysk fejl efter10 min.

Første periode var Danmarks klart bedste ved turneringen, der var flow og bevægelse, men Danmark kørte også på to kæder næsten hele perioden.

Mønsteret fortsatte i anden periode, hvor Danmark havde fart i spillet og der var tilløb til flere gode muligheder, og tyskerne havde det svært.

Med til kampen er at tyskerne ligeså havde byttet rundt, så nogle af deres bedste spillere var i trediekæden.

Tredje periode havde tyskerne ændret lidt i kæderne og de lagde tryk på Danmark, hvilket Cecilia Di Nardo fik at mærke da hun blev trykket i hjørnet, men det danske es gled fra og satte tempo og fik de tyske spillere til at tungt læssede traktorer og vupti stod den 3-0 til Danmark efter bare 18 sekunder!

Tyskerne kløede egentlig godt på, pres blev der råbt fra deres bænk, men Danmark havde i den grad snor i modstanderen og mulighederne kom.

Mathilde Lundberg scorede til 4-0 hvilket var helt efter chancer og spil og da Danmark øgede til 5-0 kort efter, så var humøret højt. Specielt når det var et debutantmål til unge Victoria Wohlert på 17 år.

Danmark havde medgang og det blev da også 6-0 og 7-0 og Klara Fjorder må ærge sig over muligheden hun havde med 30 sekunder igen.

Danmark viste moral efter tre nederlag og en særdeles dårlig kamp mod Polen et par timer inden. Stærkt at rejse sig.

Udfordringen er bare, ja Danmark var gode med to kæder, rigtig gode, men til et langt VM, der kan du ikke klare dig med blot to kæder!

Men hold op en fornøjelse at følge holdet.

Danmark – Tyskland (2-0, 0-0, 5-0)
Jasmin Damm 3+0, Mathilde Lundberg 2+0, Cecilia di Nardo 1+1, Victoria Wohlert 1+0, Maria Olausson 0+1, Kristine Møller Sørensen 0+1, Katrine Andersen 0+1, Eva Knudsen 0+1
Skud: 18-9 (4-3, 3-3, 11-3)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.