Final4 2019: Århus FK (kvinder)

Placering: Nr.1 mellemspil vest

Træner: Lars Erik Bartels

Hvad er Jeres egne forventninger til Final 4:
Vi ser det først og fremmest som en god floorball-oplevelse. Vores ambitioner er stækket af 3 alvorlige knæskader hos stamspillere og spillere der holder pause/er stoppet så der ift. til sidste sæson kun er 4 stamspillere tilbage. Med en flittig træningsindsats hos den resterende trup synes jeg dog vi har nået et niveau hvor vi kan spille vores chance – og tro på succes. Det skulle alligevel være overraskende om vi står med pokalen søndag.

Hvilke tre spillere skal man holde øje med hos Jer:
Vi har et stærkt kollektiv der vil arbejde for hinanden og som først og fremmest har fokus på holdets succes. Holdet er krydret med en stærk målmandsduo som supplerer hinanden godt og som når de rammer dagen sagtens kan måle sig med de øvrige i Final4. Derudover skal man selvfølgelig kigge efter Anne Sofie Thaarup der både på og udenfor banen løfter holdet (og landsholdet).

Hvad skal lykkedes for Jer hvis I skal vinde pokalfinalen:
Først og fremmest skal vi have stolpe ind. Det er 4 gode hold og tilfældigheder kan sagtens være den afgørende faktor for hvem der ender med titlen. Efter en del stolpe ud i efteråret tror vi snart på at det vender.

Er final4 det rette format til de afgørende kampe i pokalturneringen:
Personligt synes jeg det er et godt format hvor trupbredde også kan spille ind på afgørelsen. Samtidig giver det flere klubber mulighed for at deltage i et finalestævne hvilket er særdeles positivt for den nationale udvikling. En oplevelse som den kan skabe både sammenhold og udvikling i en klub i flere sæsoner efter. Ordet er frit: 4 af de klubber der satser mest på kvindefloorball mødes i weekenden – det glæder vi os til at være en del af. Men samtidig glæder vi os også over at flere er på vej, der satser på deres bedste damehold, i vest fx. klubber som Herning, Hjørring og Odense. Jeg håber at den udvikling fortsætter – det er nødvendigt, hvis talentarbejdet skal samles op og ikke gå til spilde på sigt.

Topscorer ligaen:

Kristine Møller Sørensen 8 11 18 29
Julie Perto 9 13 11 24
Filippa Granlund 6 14 5 19
Liena Krastina 11 12 6 18
Anne Sofie Thaarup 9 7 6 13
Stinne Jørgensen 9 1 10 11
Nicoline Pihl 7 7 2 9
Julie Poulsen 11 8 0 8
Tina Quist 7 3 3 6
Fie Carlson 3 3 1 4
Marie Louise Tøttrup 1 2 1 3
Cecilia Crolly 6 0 2 2
Anne Vestergaard Poulsen 8 1 1 2
Sofie Forsmark 5 2 0 2
Helena Kvist 2 1 1 2
Maria Holm 8 0 1 1
Bolette Bølving 9 0 0 0
Yessika Buchhave 10 0 0 0
Mette Thorsager 7 0 0 0

floorball stinne Jørgensen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.