AaB – Frederikshavn 1-12 (ligaherrer)

For AaB handlede det om at se hvor langt eller tæt på er de på toppen i vest. For AaB er holdet der ligger lunt til at tage 3.pladsen.

Så kampen mod Frederikshavn var en kærkommen styrkeprøve.

Hjemmeholdet AaB fik starten de gerne ville da Jannick Christoffersen (god sæsonstart) scorede til 1-0. Føringen holdt knapt 90 sekunder så stod den 1-1.

AaB var fint med i første periode, om end Frederikshavn scorede til 1-2 i tiden 18,27. Kort efter fik Frederikshavn udvist en spiller, og AaB med mulighed for at udligne, så ret vigtig moment i kampen.

AaB fik ikke scoret inden perioden sluttede og da Rasmus Bengtsson scorede til 1-2 i undertal efter 19 sekunder, så var det ikke den start AaB havde håbet på.

Inden der var spillet 10 min af anden periode, havde Frederikshavn holdt tempo og det kneb for AaB at gænge med, så stille og roligt gik gæsterne til 1-5.

Scoringen til 1-6 med 3 sekunder inden anden periode sluttede ødelagde nok en hver drøm om et comeback for AaB, som i tredje periode måtte sande der er et stykke vej endnu.

Nu er AaB holdet nyoprykkere, og de skal lige finde tempoet i ligaen, Frederikshavn har tempoet og holder fart i 60 min, og det gjorde ondt på AaB.

Mark Reinert, AaB
En hård kamp mod overmagten. Flere gode momenter defensivt, men kræfterne rakte ikke til mere.

Claus Ejman, Frederikshavn
AaB hang godt med i 1. periode, men falder stille og roligt fra hinanden i anden og tredje periode, da vi bliver ved med at holde et højt tempo. Vi spiller igen idag disciplineret og holder AaB nede på en enkelt scoring som vi er godt tilfreds med. Vi holder AaB fra de helt store chance, og de afslutninger der komme tager Saaby sig godt af i målet. En god solid debut til ham i Blackhawksmålet.

MOM AaB: Sami Pulkkinen, Matias Lentz
MOM Frederikhavn: Jesper Schmidt

AaB – Frederikshavn 1-12 (1-2, 0-4, 0-6)
AaB
Jannick Christoffersen 1+0, Anders Bering 0+1
Frederikshavn
Jesper Schmidt 3+1, Kasper Kajgaard 2+1, Niklas Andersen 1+2, Andreas Glad 2+0, Anders Tengnagel 1+1,
Rasmus Larsen 1+1, Rasmus Bengtsson 1+0, Frederik Lentz 1+0, Jonathan Velgaard 0+1, Frederik Madsen 0+1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.