Strandby/Elling – Århus 12-4 (ligaherrer)

Gæsterne fra Århus havde tabt deres første kamp 1-5, så havde man forventet et Århushold der ville spille defensivt, så var det ikke kampens billede.

De to kæder fra Århus gik friskt til og var opsatte på at vise hjemmeholdet hvad de kunne.

Kampens første udvisning var til Strandby, og den udnyttede Århus med en scoring til 0-1 i powerplay ved Jonas Jensen. Samme spiller var der igen halvvejs i første periode og så stod den 0-2!

Strandby har en giftig sniper, nemlig Jonas Johansen, og han skulle volde Århusholdet bøvl. Netop Johansen reducerer til 1-2, og minuttet efter kommer et afgørende moment i kampen. En ny udvisning til Strandby, men denne gang får Århus ikke scoret til 1-3, i stedet udligner Strandby til 2-2, et par min efter de er blevet fuldtallige og 3-2 målet ved Jonas Johansen, det kommer med blot 3 sekunder tilbage af første periode.

Surt for Århus, som havde muligheden, men måtte se Strandby føre.

Anden periode blev one way traffic, og det blæste orkan mod Århusmålet, hvor Lars Skytte heroisk kæmpede i det defensive.

Da perioden var slut stod den 9-2 til Strandby, hvor 3 af målene var fra Jonas Johansen, som satte dem ind på blot 4 min.

Kampen var dermed reelt afgjort, og 3.periode bar præg af dette.

Jonas Risom, Strandby-Elling:
Vi får givet spilletid til alle mand og Frederik Bomholdt fik sine første minutter i målet, hvilket blev gjort uden at lukke et mål ind, og han havde flere gode aktioner.
Hver gang vi træder på speederen viser vi at vi kan spiller meget bedre floorball. Vi har lidt problemer med at løse deres alternative spillestil hvilket resulterer i 4 mål imod. Offensivt står vi til tider for stille men producerer stadig 12 mål. Nu venter Sunds som er en helt anden modstander, vi skal nyde en start med 6 point indtil mandag, så ser vi fremad og har fokus på næste kamp

Christoffer Clausager, Århus

MOM Strandby:
MOM: Århus: Lars Skytte

Strandby-Elling – Århus 12-4 (3-2, 6-0, 3-2)
Strandby
Jonas Johansen 5+1, Jacob Olsen 3+0, Jacob Risager 0+3, Dennis Torp 0+3, Frederik Østervang 0+3, Tobias Møller 1+0, Jeppe Hansen 1+0, Niklas Hoppe 1+0, Noa Læssøe 1+0, Markus Lends 0+1
Århus
Lars Skytte 1+2, Jonas Jensen 2+0, Thorbjørn Zethsen 1+0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.