Brønderslev – Strandby Elling 4-6 (liga herrer)

Der var fyldt særdeles godt op i Brønderslevhallen da Selcetligaen åbnede, og det blev oprykkerne fra Strandby-Elling der flot endte med at vinde kampen!

Brønderslev lagde fra start ud med ambitionen om at de skulle have styringen på kampen, og mange en tilskuer var nok nysgerrige på niveauet på de mange spillere der er kommet til udefra.

Det blev Strandby-Elling der kom på 0-1 ved en af kampens store oplevelser, nemlig Tobias Møller og de Strandby kort efter overlevede et boxplay, så blev moralen boostet, den stilling holdt perioden ud!

Gæsterne øgede til 0-2 inden der var spillet 5 min af anden periode, og ikke den start Brønderslev havde regnet med, men de mange muligheder Brønderslev kom til, ja dem tog unge Eiersted sig køligt af i målet!

Så kom Brønderslevs gode periode, og de fleste af hjemmeholdet fans har nok tænkt, nu er order restored, for Brønderslev rykkede på 10 min frem til en 3-2 føring.

Det var nok også det de fleste havde forventet men oprykkerne viste moral og 18 årige Nicklas Hoppe fik udlignet til 3-3 med to min tilbage af anden periode.

Kampen var dermed helt åben inden de sidste 20 min, men hjemmeholdet fans havde nok siddet med følelsen af nu lukker vi i tredie periode, vi har rutinen.

Det blev en tæt og intens 3.periode hvor uret tikkede afsted og rundede de kritiske 50 min, og dermed ved alle at de sidste 5-10 min af en kamp, det er her det gælder.

Det blev endnu et ungt navn der slog til, Jakob Risager er årgang 2003, og han scorede for Strandby til 3-4 og da Strandby øgede til 3-5 små to min senere, så havde Brønderslev travlt. og de kom på 4-5 med lidt mer eend 5 min tilbage, men mindre end 1 min senere, havde Tobias Møller scoret til 4-6.

Det endte kampen således lidt overraskende, men en stærk indsats fra oprykkerne hvor de unge talenter bestod med glans!

 

Jarkko Rinne, Brønderslev:
Was nice to meet Strandby. They have many young and talented players who I had honour to coach and develop few years in the raw when they were younger.
I have a big respect for those guys as they have always had a good motivation and attitude. I knew exactly what they can do on individual level.

Team tactically they surprised on defense and big respect for that to their coach Jonas who has built the team from great individuals. We decided to dominate the game with a ball. We did that, but we often hit to Strandby s 5 men defense. We knew they are dangerous if they get counter attacks. The result 4-6 for them is fully deserved. We know we can much better and in fact we just need more training together and we will be much better than we did today. We have good players and great teamspirit. Besides dominating the game with a ball, we of course saw also positive individuals like Niklas who played his first Danish league match and scored a hat trick. Johan supported Niklas with two assists. We need to get 5 men defense to work on the way like Strandby did and you will see Hot Shots is back on top at Danish floorball.

Jonas Risom, Strandby-Elling:
Vi vidste at hvis vi skulle vinde, skulle det være en holdindsats! Alle var totalt dedikeret, uanset opgaven man fik! Casper eiersted står en kanonkamp, og derudover blokerer vi over 40 skud. Offensivt en meget rodet kamp, men ros til vores forwards for at klareopgaven og sætte mål uanset! Jeg er stolt af den enhed vi præsenterer i ligaen, og jeg er mindst lige så stolt af den reaktion klubben og folk omkring den har haft efter kampen. Klubånd, sammenhold og kæmpe opbakning

Vi vidste at hvis vi skulle vinde, skulle det være en holdindsats! Alle var totalt dedikeret, uanset opgaven man fik! Casper eiersted står en kanonkamp, og derudover blokerer vi over 40 skud. De mål de får er fejl vi kan rette væk på træningen. Offensivt en meget rodet kamp, men ros til vores forwards for at klareopgaven og sætte mål uanset! Jeg er stolt af den enhed vi præsenterer i ligaen, og jeg er mindst lige så stolt af den reaktion klubben og folk omkring den har haft efter kampen. Klubånd, sammenhold og kæmpe opbakning
Vi skal være ydmyg nu og kigge frem mod næste kamp!

Brønderslev – Strandby 4-6 (0-1, 3-2, 1-3)
Brønderslev:
Niklas Sahlman 3+0, Johan Uppström 0+2, Adam Pudich 1+0, Mikkel Krogh 0+1
Strandby:
Tobias Møller 2+0, Jonas Johansen 0+2,  Jacob Olsen 1+1, Emil Kajgaard 1+0,  Jacob Risager 1+0, Nicklas Hoppe 1+0,Noa Læsø 0+1,

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.