Ligaens top 50: Nr.31-40

31. Anton Madsen, Frederikshavn
Der var comeback i denne sæson til Anton Madsen, som gik lige ind på holdet og viste målnæse. 33 point blev det til, og han var en vigtig spiller på et ungt Frederikshavnerhold.

32.Rasmus Larsen, Frederikshavn
En sniper med målnæse, han har desværre været noget skadet denne sæson. Forhåbentlig er han fit den kommende sæson, så bliver han giftig!

33. Jannik Dalkvist, Rødovre
Blev desværre skadet i slutningen af sæsonen, men Dalkvist har vist sine store allroundkvaliteter. For han er egentlig angriber, men endte med til VM at spille back. En opgave han løste stærkt. Dalvist bliver en vigtig spiller hos Rødovre den kommende sæson.

34. Mathias Hørbye, Frederikshavn
En lille hurtig spiller, der specielt i slutningen af sæsonen viste højt niveau. Han er spilleren med blik for sine medspillere, og med sine hurtige fødder, er han en offensivspiller med meget kvalitet. Han bliver spændende at følge den kommede sæson.

35. Brian Jensen, Rødovre
Han kom til midt i sæsonen efter pause, og Brian Jensen viste straks sine kvaliteter, arbejdsom, hurtig og blik for medspillerne. 13 af de 18 point er kommet fra assisterne.

36. Julian van Enckevort, Sunds
Keeperen der var til U19 VM i 2011, er en stabil keeper hos Sunds, og en afgørende faktor for at Sunds er hvor de er. Han er en keeper der må være tæt på A-landsholdet.

37. David de Fries, Benløse
VM keeperen stoppede da Benløse valgte at skifte træner midt i sæsonen. Så blev han assistenttræner i stedet. David de Fries er en særdeles vigtig brik i Benløse, både som spiller og nu som assistenttræner. Han er garant for den gode kultur.

38. Andreas Hansson, Copenhagen
Svenske Hansson kom til efter jul, og han var en gevinst for Copenhagen. Han er svær at dække op og med sin store rækkevidde, så har han været en god spiller at spille bolden op på. Han skyder gerne og med den gode boldkontrol, skal han ikke have for meget tid, så er han farlig

39. Kasper Abildgaard, Copenhagen
Han arbejder hårdt for sit hold og han er ikke bange for at afslutte udefra. Abildgaard er stadig ung og en der er i udkanten af landsholdet. Backen bliver spændende at følge næste sæson.

40. Andre von Enckevort, Sunds
Han er den elegante spielmacher hos Sunds. Han er ikke den store pointmager, men han er spilleren der får andre til at se godt ud. Han er der offensivt og defensivt, og var der noget der hed 2.assist, ville han score meget højt. En særdeles vigtig spiller hos Sunds!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.