U19 VM: Danmark – Norge 6-4

Det var kampen om 7.pladsen, og samtidig kampen om at undgå nedrykning! Så en vigtig kamp, om end, at til det kommende U19 VM, der er spillesystemet lavet om, så det bliver som senior VM

Norge kom bedst fra start og de første 10 min, ja der havde Norge bolden mest mens Danmark primært stod godt defensivt, for Norge kom ikke frem til åbne muligheder.

Vores nordiske naboer spillede en kende for langsomt og Danmark fik stille og roligt vendt spillet og fik bolden mere, og første advarsel til Norge kom da Frederik Nielsen skød udefra og det blev startskuddet til et par muligheder for begge hold, for kort efter har Norge en god mulighed samt at Danmark har et opspil, hvor Mathias Glass får bolden på kanten, men chancen bliver ikke til noget, men kort efter laver Danmark nøjagtig samme opspil, og vupti slår Benløsespilleren til og dansk føring.

Danmark havde bolden i slutfasen og med 5 sekunder igen af første periode, ja der løftes bolden langt frem, og lidt heldigt scorer Danmark til 2-0!

Norge kom ud med god energi til anden periode, og de satte sig på kampen og de norske spillere havde fået klar besked, skyd mere! Norge satte højt pres på Danmark, og nok havde de et par skud, men Danmark stod godt og stille og roligt fik de danske spillere arbejdet sig ind i kampen igen.

Efter 10 min af anden periode førte Danmark stadig 2-0, og Norge havde ikke scoret i halvdelen af kampen og nu kom en afgørende fase af kampen!

Første havde Danmark en god chancen og kort efter skød Norge på overliggeren, og var de kommet på 2-1, havde det været en kamp!

I stedet begyndte Danmark at få muligheder, en god omstilling med 5 min af anden periode var nær ved at give mål, og så lidt ud af det blå kom Danmark på 3-0. Backen Brixager var listet med frem, og han fik en afslutning, og han blev hængende oppe foran mål, hvor han dygtigt fik fat i bolden og scorede tæt under mål til 3-0!

Blot 27 sekunder senere, ja der sov den norske defensiv og så scorede Danmark til 4-0!

Norge vågnede op, og på et frislag og 24 sekunder fik de et vigtig mål inden periodepausen til 4-1!

Til 3.periode kom Norge igen ud mes energi, men deres indsats fik ikke succes og i stedet slog til på en hurtig omstilling da Jonas Nordheim strøg afsted og alene med keeperen svigtede han ikke og så førte Danmark 5-1!

Det skulle blive være for Norge for på en ny dansk omstilling slog den danske topscorer Magnus Nyeng til og scorede til 6-1.

Der manglede der blot lidt mere end 12 min af kampen!

Så legede Danmark bjørnen sover da der manglede 2 min af kampen, og da Danmark stemplede ud af kampen, så lavede norske Frederik Nielsen 3 mål på 46 sekunder og så stod den 6-4, med 90 sekunder igen af kampen, så kunne Norge øjne muligheden, men Danmark red presset af og vandt.

Dermed en god afslutning på U19 VM for Danmark, som slutter af med et godt indtryk og som kan tage meget positivt med dig.

Eneste malurt i bægeret i kampen, var Danmark ikke fik scoret i deres 2 powerplays.

Danmark – Norge 6-4 (2-0, 2-1, 2-3)
Mathias Glass 1+2, Jonas Nordheim 2+0, jonas Højmark 1+1, Magnus Nyeng 1+1, Nikolaj Brixager 1+0, Mikkel Christensen 0+1

Skud: 27-27 (7-6, 9-9, 11-12)

Ball possesion%: 51-49

Mom: Casper Eiersted

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.