U11 pige flex-rækken i øst, er vel overstået.

Turneringens sidste pigekamp blev spillet i dag, hvor holdfællesskabet Copenhagen/Greve gæstede Jægerspris, og sikken en succes pigerækken har været (Billedet er af de to hold er efter denne kamp, derfor de røde kinder).

Turneringen er historisk, da det er første gang at der har været en ren pigerække på storbane, og samarbejdet mellem klubberne har været fantastisk, alle havde samme mission, nemlig fastholdelse af pigerne i sporten. Derfor var det også vigtigt, at klubberne indbyrdes gav modstanderpiger, der var lidt ældre end det tilladte, lov til at spille med, så man også kunne fastholde dem, selvfølgelig taget de enkeltes spillereres niveau i betragtning. 

Rækken bestod af hold fra klubberne Benløse, Copenhagen/Greve, Hvidovre, Jægerspris, Rungsted-Hørsholm samt Vanløse, der alle har fået godt fat i pigerne. Og som man kan se ude i hallerne, så er der rigtigt mange klubber som har fået tilgang af piger – fedt.

Næste sæson bliver så udvidet med en række mere i øst, for udover at U11 pige flex-rækken fortsætter, så ser U13 pige flex dagens lys, hvilket betyder at de lidt ældre piger (op til 15 år), også kan spille med og mod andre piger.

I vest er man ikke kommet helt så langt endnu, men mon ikke at der også snart sker noget på den front, holdfællesskaber kunne måske være en kickstart. 

Nogle af de rene pigehold har også deltaget i den “alm” turnering – dette vender jeg tilbage til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.