Benløse – Sunds 4-3 (3.semifinale)

Benløse havde vundet de to første kampe i serien oppe i Sunds, så de stod med særdeles gode kort på hånden mod Sunds, der skulle vinde for ikke at ryge ud.

Sunds havde modigt blandet kortene og det viste Sundsspillerne de magtede.

Gæsterne fik den gode start ved kampens store profil Mikkel Skov, da han scorede til 0-1 efter små 5 min af kampen, Benløse kom dog igen ved Mathias Glass små 4 min senere og da Stefan Hedorf så scorede til 2-1 for Benløse efter 14.06, så var Sunds presset.

Benløse fik den perfekte start på anden periode, da Mathias de Fries fik lov at løbe op og fra en lidt spids vinkel kunne score til 3-1.

Det blev 4-1 på et selvmål efter 26.35 og trods en Benløse udvisning kort efter, kunne Sunds ikke profitere af powerplay.

Med sidste periode ventende, så skulle Sunds levere en mandfolkepræstation, og der blev arbejdet hårdt.

Comebacket blev indledt og Mikkel Skov reducerede til 4-2 efter 45.03 og da Søren Holm reducerede til 4-3 i tiden 53.38, så var kampen særdeles intens.

Sunds muligheder svandt dog i slutfasen da de blev ramt af to udvisninger og at score i undertal, det er ikke nemt og så kunne Benløse med en 4-3 sejr kvalificere sig til DM finalen.

Se highlights her.

Martin Lytje, Benløse
En kamp præcis ligeså intens som de to første i serien. Igen var vi foran inden slutningen, hvor Sunds presser på for alvor i deres 6 mod 5. Denne gang var det næsten 10 min, og vi skulle virkelig fighte sejren hjem. Sunds overraskede os fra start med et ordenligt mix i kæderne, men jeg synes vi endnu engang viser klassen i vores eget koncept, og ryster ikke på hånden på trods af dette. Det har været en fantastisk serie, med floorball på meget højt taktisk og individuelt niveau, mellem to hold der har meget respekt for hinanden. Jeg har kun rosende ord til Sunds, og de skal have stor tak for en flot semifinaleserie og held og lykke i bronzekampen. Nu stiller vi vores fokus ind på finalen, hvor vi skal ramme vores absolutte topniveau, hvis vi skal slå grundspillets nr. 1, og stort set ubesejret, Frederikshavn.

Peter Hug, Sunds
Bedst ud af 5. Benløse vandt de første 3 – godt nok utroligt tæt, men de var skarpest når det endeligt galt. Sidste kamp stod vi på flade fødder i 10 min. i 2. periode og der havde Benløse overtaget. I 3. periode var vi overvejende skarpest, og i de sidste 10 min. hvor vi tog målmanden ud, havde vi virkelig overtaget og det lignede optakten til en udligning, Desværre kom der tvivlsomme dommerkendelser i kampens sluttende 2 minutter, det betød at udligning var stort set umulig. Atmosfæren og tilskuerdeltagelsen fra både Sunds og Benløse med kampråb og opbakning giver ekstra gnist og tænding – tak til begge hjemmebanepublikum! Vi forsøgte fra start at lave “røre i andedammen” hos Benløse ved at give Sunds spillerne nye kædepositioner for at finde nøglen til sejr. Sunds spillerne udførte denne røre til UG krølle, selvom det var uvant, som bare viser deres professionalisme, parathed og evner til omstilling – det var SÅ tæt på missionen lykkedes. SÅ slutteligt, kampene var så tætte – det var marginaler. Tillykke til et velspillende Benløse hold.

Benløse – Sunds 4-3 (2-1, 2-0, 0-2)
Benløse
Mathias Glass 2+0, Stefan Hedorf 1+1, Mathias de Fries 1+0, Daniel Nygaard 0+1, Jacob Bøge 0+1
Sunds
Mikkel Skov 2+0, Simon Lauridsen 0+2, Søren Holm 1+0, Mathias Bust 0+1

Kampens spillere:
Benløse
Sunds
Mikkel Skov, Esben Køhler

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.