Copenhagen – Frederikshavn 3-6 (3.semifinale)

Copenhagen skulle vinde, hvis de ikke skulle ud af semifinalen. For med en 2-0 føring til Frederikshavn, så var kampen afgørende.

Nordjyderne fik den gode start i en tætspillet kamp da Jonas Nordheim scorede til 0-1 med en assist fra Mathias Hørby.

Den stilling holdt første periode ud, og begge hold var tændte og koncentrationen var i top.

Copenhagen kom under pres da Frederikshavn øgede til 0-2 ved Dennis Torp. Hjemmeholdet viste kvalitet og kom tilbage i kampen og på mindre end 1 min, så havde Copenhagen udlignet.

Klasse af hjemmeholdet at komme igen, men deres momentum blev ødelagt på 30 sekunder, da Frederikshavn scorede til 2-3.

Igen kom hjemmeholdet igen da unge Jeppe Hove udlignede i tiden 32.57.

Det blev 3-4 inden 2.periode sluttede på et mål hvor et frislag i hjørnet endte med en afslutning fra spids vinkel, men Hørby så en åbning og så var der mål.

Copenhagen skulle frem, mens Frederikshavn kunne afvente.

Sidste periode blev særdeles intenst og havde nerve og afgørelsen kom reelt med 5 min tilbage af kampen, da talentfulde Frederik Nielsen scorede til 3-5.

Så var Copenhagen presset der blev arbejdet benhårdt men det blev Frederikshavn der lukkede semifinalen med en scoring til 3-6 ved Mattias Hørby til 3-6.

Copenhagen viste flot spil og skabte mulighederne i denne semifinaleserie, og de kan med stor tilfredshed se tilbage på serien, hvor de i den grad pressede og matchede Frederikshavn, og de kan med rette pege på marginalerne ikke var med dem, men sport er sport og nogen gange går det ikke din vej.

 

Mattias Hacke, Copenhagen
Vi taber ikke semifinalserien i dagens kamp, fordi resultatet efter sidste weekend blev 0-2 og ikke minimum 1-1 hvilket havde været retfærdigt spiller vi under større pres end Frederikshavn gør og vi klarer det desværre ikke.

Vi skaber chancer nok for at vinde idag men som han gjort i alle kampe den her sæson vi spillet mod Frederikshavn så viser Kjær hvorfor han efter min mening lige pt et Danmarks bedste målmand og kommer op stort i kombination med at vi altså brænder alt for meget.

Dommerne i dagens kamp gør hvad man håber hvilket er at deres indsats ikke påvirker udgangen av kampens resultat og det her par har en meget vigtig kompetence at de tør kigge kritisk på sin egen indsats og kommunikerer gerne omkring sin dommergerning og jeg er sikker på at de kommer blive ved at udvikles på samme måde som jeg og mine spillere gør, for Gud skal vid vi laver mange dumme ting og fejl.

Det er fuldt fortjent at Frederikshavn spiller finale i Esbjerg men jeg er meget glad for hvor langt vi kommet sidden sæsonen startede og den her sæson er kun det første hop på vores vej til toppen.

Vi har store drømme og visioner og vi arbejder hårdt med at finde de rigtige puslebidder for at vi skal nå dem. Nu hedder sæsonens sidste kamp bronzekamp mod Sunds og vi kommer være meget opsatte på at hive et bronze med os fra Esbjerg. En ting er dog meget tydeligt og det er at Københavns herre hold er kommet med i toppen og vi kommer blive der i rigtigt lang tid.

Claus Ejman, Frederikshavn
Endnu en god kamp med nerve og spænding. Presset var for alvor på Copenhagen, og det syntes jeg det var til at se. Vi spiller dog klogt og lader os ikke stresse. Igen i denne kamp har vi et hav af chancer. Men Engelhardt har stået en fantastisk serie for Copenhagen, og holdt dem i live serien igennem. Skarpheden har ikke for alvor været der ved nogle af de spillere man kunne forvente i denne serie. Men så er der andre der tager over. Sådan har vi set det før i denne turnering.

Copenhagen – Frederikshavn 3-6 (0-1 3-3, 0-2)
Copenhagen
Jeppe Hove 1+1, Andreas Hansson 1+0, Christian Holmsten 1+0, Nikolaj Parbo 0+1, Jon Beck Poulsen 0+1
Frederikshavn
Mathias Hørby 2+1, Jonas Nordheim 1+1, Anton Madsen 1+0, Frederik Nielsen 1+0
Dennis Torp 1+0, Andreas Glad 0+1, Jonathan Velgaard 0+1

Kampens spillere
Copenhagen
Rasmus Engelhardt Frie, Christian Holmsteen og Pontus Kozan
Frederikshavn
Anders Kjær og Rasmus Bengsson

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.