Frederikshavn – Copenhagen 5-4 (2.semifinale herrer)

Det var de færreste der havde set Copenhagen for anden kamp i streg spille lige op mod Frederikshavn. Men københavnerne har fundet storspillet frem og har været i en støt stigende formkurve siden jul.

På mange måder kan Copenhagen være tilfredse med resultatet og omvendt må de være lige frustrerede.

Hjemmeholdet fik en drømmestart med mål efter bare 7 sekunder, og næppe den start Copenhagen havde ønsket sig,

Men det rolige spil og tålmodighed hos Copenhagen blev belønnet og på mål af to af deres bærende spillere siden jul Magnus Møller og Victor Holmsten, så førte Copenhagen 1-2 da første periode sluttede.

Copenhagen kunne have sat pres på, for i starten af anden periode får de powerplay, men scoringen til 1-3 udebliver og i stedet kan Frederikshavn udligne til 2-2 38 sekunder efter de er blevet fuldtallige.

Hjemmeholdet får senere i anden periode en udvisning igen og Copenhagen udnytter ikke muligheden til at score.

Således stod den 2-2 inden sidste periode. Stærkt af Copenhagen at holde det målfarlige Frederikshavnerhold nede på 2 scoringer.

Den unge back Dennis Torp fik en nøglerolle i kampen. Han havde assisten på udligningen til 2-2 og han bringer Frederikshavn på 3-2 tidligt i tredie periode.

Copenhagen svarer hurtigt igen ved talentfulde Magnus Møller der scorer med sit andet mål til 3-3.

To hurtige Frederikshavnermål midtvejs i sidste periode sætter dog Copenhagen under pres da den bliver til 5-3 på 52 sekunder!

Copenhagen sætter tryk på og de får et powerplay uden scoring og i slutfasen får de reduceret til 5-4 med 30 sekunder tilbage af kampen og så kogte hallen.

Frederikshavn får redet den københavnske storm af.

Stærkt af Copenhagen at i den grad på udebane at kunne matche rækkens nummer 1. Det kan blive særdeles spændende i returopgøret.

Frederikshavn har med det yderste af neglene bragt sig foran 2-0 i serien.

Claus Ejman, Frederikshavn
Endnu en hård kamp. Ikke den mest velspillede, men der var fart på drengen. Vi får en kanon start efter 7 sek. men derefter falder vi for meget ind i Copenhagens spil, og spiller indianerhockey. Det bliver noget bedre i anden periode hvor vi får lidt mere styr på spillet. Vi redder os igennem et par undertal, som giver os lidt energi. 3. periode skal vindes på ren fight og krig. Her er vi bedst, og det var virkeligt vigtigt at komme ud af weekenden med 2-0.

Mattias Hacke, Copenhagen
Jeg er helt tømt på ord hvis jeg skal være ærlig. Jeg har dyrket den her sport på en eller anden måde i 31 år og jeg kan ikke husk jeg nogensinde har haft dommere der er mere ligeglade en dem vi haft den her weekend. Det er en “waste of time” og det ville være bedre hvis mig og Riis dømte selv. Frederikshavn er et godt hold men jeg synes vi fortjener klart mere en hvad vi tager med herfra. Nu skal vi hjem og finde kræfter og være klar til vores to kampe på hjemmebane og se om vi kan få frem en femte afgørende.

Frederikshavn – Copenhagen 5-4 (1-2, 1-0, 3-2)
Frederikshavn
Dennis Torp 2+1, Andreas Glad 1+2, Kasper Kajgaard 1+1, Anton Madsen 1+1
Copenhagen
Magnus Møller 2+0, Pontus Kozan 0+2, Victor Holmsten 1+0, Martin Grønborg 1+0, Nikolaj Parbo 0+1, Kasper Abildgaard 0+1

Kampens spillere
Frederikshavn
Anders Kjær og Mathias Hørbye
Copenhagen
Magnus Møller, Rasmus Engelhardt og Nikolaj Parbo

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.